• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Cześć dziewczynki:-) U mnie troszkę poprószyło śniegiem ale nie za dużo. Właściwie tyle co nic:-(
Maggie ty biedulko kolejna nieprzespana noc:shocked2:
Madziu pozdrów także Justysie i powiedz, że trzymamy kciuki, żeby było dobrze:tak:
Aguniak bardzo zgrabny brzuszek:-D
Byłam dziś na zakupach ale powiem szczerze, że te kolejki w sklepach mnie przerażają. Ludzi znów wpadli w jakiś amok:crazy:

Wczorajsze zdjęcia:-D
Śliczny brzusio:-)
Cześć dziewczynki:-) U mnie troszkę poprószyło śniegiem ale nie za dużo. Właściwie tyle co nic:-(
Maggie ty biedulko kolejna nieprzespana noc:shocked2:
Madziu pozdrów także Justysie i powiedz, że trzymamy kciuki, żeby było dobrze:tak:
Aguniak bardzo zgrabny brzuszek:-D
Byłam dziś na zakupach ale powiem szczerze, że te kolejki w sklepach mnie przerażają. Ludzi znów wpadli w jakiś amok:crazy:
Pozdrowie Justysie
Ja też byłam na zakupach,ludzie poszaleli. Jak ja nie lubie takich tłumów

Agniesiak - fajny brzusio.

Kasiu - no niestety bezsenność mnie męczy. :-(

A ja też byłam na zakupach nie planowanych.

I jakich udanych :-D:-D:-D kupiłam sobie fajne klapeczki do szpitala, takie ocieplacze na stawy (do tej pory owijałam bolące kolana szalikami na noc), butki (szare kozaczki) i do zjedzenia: domowy chlebek, pasztet ze śliwką i gruszki w occie. Ale będzie kolacja. :-):-):-)

p.s. a ja wpdałam do marktu po mleko, masło, chlebek i owocki i rzeczywiście w markecie tłum ale do kasy pustki

Agniesiak - fajny brzusio.

Kasiu - no niestety bezsenność mnie męczy. :-(

A ja też byłam na zakupach nie planowanych.

I jakich udanych :-D:-D:-D kupiłam sobie fajne klapeczki do szpitala, takie ocieplacze na stawy (do tej pory owijałam bolące kolana szalikami na noc), butki (szare kozaczki) i do zjedzenia: domowy chlebek, pasztet ze śliwką i gruszki w occie. Ale będzie kolacja. :-):-):-)

p.s. a ja wpdałam do marktu po mleko, masło, chlebek i owocki i rzeczywiście w markecie tłum ale do kasy pustki
To miałaś udane zakupki:-)
I kolacja będzie pyychotka
:-):):-):-):-)

Ostatnia edycja:
A Paula się pewnie zbulwersowała moimi zboczeństwami :-D:-D:-D
:-D:-D:-D sorki ale zerwało mi wczoraj połączenie i stwierdziłam, że nie bedę juz kompa resetować bo znowu się zasiedze

Agniesia super zdjęcia
Meggie bidulko z tym spaniem :-(

Dzisiaj pilnowałam pół dnia mojego 1,5 rocznego chrześniaka i jeszcze kuzynka przyjechała z rocznym synkiem więc miałam wesoło:-D a kacpra pokój wygląda jak po tornadzie:-D

Hou hou hou czy są tu jakieś grzeczne panie?
Nie ma grzecznych:-D:-D
:-D:-D:-D sorki ale zerwało mi wczoraj połączenie i stwierdziłam, że nie bedę juz kompa resetować bo znowu się zasiedze

Agniesia super zdjęcia
Meggie bidulko z tym spaniem :-(

Dzisiaj pilnowałam pół dnia mojego 1,5 rocznego chrześniaka i jeszcze kuzynka przyjechała z rocznym synkiem więc miałam wesoło:-D a kacpra pokój wygląda jak po tornadzie:-D
:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry