Agniesiak85
Fanka BB :)
Wczorajsze zdjęcia

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

słodki brzuchalek:-)Wczorajsze zdjęcia![]()
Śliczny brzusio:-)Wczorajsze zdjęcia![]()
Pozdrowie JustysieCześć dziewczynki:-) U mnie troszkę poprószyło śniegiem ale nie za dużo. Właściwie tyle co nic:-(
Maggie ty biedulko kolejna nieprzespana noc
Madziu pozdrów także Justysie i powiedz, że trzymamy kciuki, żeby było dobrze
Aguniak bardzo zgrabny brzuszek
Byłam dziś na zakupach ale powiem szczerze, że te kolejki w sklepach mnie przerażają. Ludzi znów wpadli w jakiś amok

kupiłam sobie fajne klapeczki do szpitala, takie ocieplacze na stawy (do tej pory owijałam bolące kolana szalikami na noc), butki (szare kozaczki) i do zjedzenia: domowy chlebek, pasztet ze śliwką i gruszki w occie. Ale będzie kolacja. :-):-):-)To miałaś udane zakupki:-)Agniesiak - fajny brzusio.
Kasiu - no niestety bezsenność mnie męczy. :-(
A ja też byłam na zakupach nie planowanych.
I jakich udanychkupiłam sobie fajne klapeczki do szpitala, takie ocieplacze na stawy (do tej pory owijałam bolące kolana szalikami na noc), butki (szare kozaczki) i do zjedzenia: domowy chlebek, pasztet ze śliwką i gruszki w occie. Ale będzie kolacja. :-):-):-)
p.s. a ja wpdałam do marktu po mleko, masło, chlebek i owocki i rzeczywiście w markecie tłum ale do kasy pustki
A Paula się pewnie zbulwersowała moimi zboczeństwami![]()

sorki ale zerwało mi wczoraj połączenie i stwierdziłam, że nie bedę juz kompa resetować bo znowu się zasiedze
a kacpra pokój wygląda jak po tornadzie
Nie ma grzecznychHou hou hou czy są tu jakieś grzeczne panie?

sorki ale zerwało mi wczoraj połączenie i stwierdziłam, że nie bedę juz kompa resetować bo znowu się zasiedze
Agniesia super zdjęcia
Meggie bidulko z tym spaniem :-(
Dzisiaj pilnowałam pół dnia mojego 1,5 rocznego chrześniaka i jeszcze kuzynka przyjechała z rocznym synkiem więc miałam wesołoa kacpra pokój wygląda jak po tornadzie
![]()