Madziaas
Już jesteś:)
Wielkie gratulacje dla Aguniak:-):-)Dziewczynki Aguniak urodziła dziś o 17.00 Jasia - waga 2610 gram, 52 cm.
A ja wrzuciłam fotki Igorka na zamknięty - Madziu ciekawe czy poznasz ;-)
Pewnie,że poznaje;-) Ale Igorek to cudoo:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wielkie gratulacje dla Aguniak:-):-)Dziewczynki Aguniak urodziła dziś o 17.00 Jasia - waga 2610 gram, 52 cm.
superdziewczynki aguniak urodziła dziś o 17.00 jasia - waga 2610 gram, 52 cm.
a ja wrzuciłam fotki igorka na zamknięty - madziu ciekawe czy poznasz ;-)
powinni ci rozrobic,ja rozrabialam w domu ale to dlatego ze mam blisko i moglam ale dla mnie to bylo starsznie niedobre ale ja mialam 75 w pol szklance wody,okropnoscpatrysia a ty już pewnie robiłaś sobie badanie glukozy...
Ja mam 7 stycznia usg połówkowe i muszę już mieć tą glukozę zrobioną. Kupiłam dzisiaj w aptece 50 g ale to jakiś biały proszek jest... Czy teraz mi to rozrobią w laboratorium ??
Odpoczywaj Justyś:-)Ide dalej lezec,meczy mnie zgaga i twardnieje brzuszek
do jutra
Widzę, że dziś pierwsza jestem
Życzę miłego dnia i odezwę się później jak już ktoś zawita na nasze forum.
ja także miałam 50g i spokojnie rozrobią ci to w laboratoriumPatrysia a Ty już pewnie robiłaś sobie badanie glukozy...
Ja mam 7 stycznia usg połówkowe i muszę już mieć tą glukozę zrobioną. Kupiłam dzisiaj w aptece 50 g ale to jakiś biały proszek jest... czy teraz mi to rozrobią w laboratorium ??
a na którą masz usg bo ja już o 14 będe wyjeżdżać do gina po skierowanie do szpitala jak sama nieurodze dlatego pytam się czy uda mi się przeczytac wieści z wizyty twojej;-)obżartuchCześć babeczki ja tylko się chciałam przywitać bo mnie dawno nie było. Jestem, nie pękłam po świętach w szwach z przejedzenia ale jest ciężko![]()

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziewczynki Aguniak urodziła dziś o 17.00 Jasia - waga 2610 gram, 52 cm.

Cześć dziewczynki
Ja jestem dopiero teraz:-)
No właśnie widzeCześć :-)
a tu znowu pustki :-(