• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

No to fajnie spędziliście tego Sylwestra. Ja już w poniedziałek idę do pracy i strasznie mi się nie chce:-( Rozleniwiłam się strasznie przez to zwolnienie. W domku siedziałam od 26 września.

reklama
No to fajnie spędziliście tego Sylwestra. Ja już w poniedziałek idę do pracy i strasznie mi się nie chce:-( Rozleniwiłam się strasznie przez to zwolnienie. W domku siedziałam od 26 września.
Nie dziwie sie,że Ci sie nie chce
Na początku ciężko sie przyzwyczaić,ale pomalutku i będzie ok:-)
Zaczął sie ten film na tvn
Kasiu zaraz będe,zrobie małemu butelke

Justyś widze Cie:-D:-D
Wielka siostra patrzy:-D:-D:-D Ale ja głupia jestem,haha:-D:-D

Jestem:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mój ma jutro nocke
Ojj biedna,ja też mam alergie,ale w lato bo mam na pyłki

Ja mam w zime na centralne i na kurz, wiosna i latem na pylki i reszte- takze caloroczna niestety mam

Jedna jak narazie pozytywna rzecz w nowym roku- weszlam wczoraj na wage- schudlo mi sie 2 kilo- nie wiem ale mam nadzieje, ze bedzie dalej spadac waga :)

Boze za miesiac koncze 25 lat- matko kiedy to zlecialo :-D

Ja mam w zime na centralne i na kurz, wiosna i latem na pylki i reszte- takze caloroczna niestety mam

Jedna jak narazie pozytywna rzecz w nowym roku- weszlam wczoraj na wage- schudlo mi sie 2 kilo- nie wiem ale mam nadzieje, ze bedzie dalej spadac waga :)

Boze za miesiac koncze 25 lat- matko kiedy to zlecialo :-D
To gratuluje,jeśli tylko chcesz aby waga spadała:-)
Olu ty 25,ale młodziusia jesteś:-) Ja za 4 miesiące mam 30 :szok::szok:

reklama
To gratuluje,jeśli tylko chcesz aby waga spadała:-)
Olu ty 25,ale młodziusia jesteś:-) Ja za 4 miesiące mam 30 :szok::szok:

Co Ty stara dupa jestem juz, nie wiem kiedy tyle mi sie nazbieralo :)
W poniedzialek powrót do pracy, lubie ja ale jak mi sie nie chce i do tego znowu mi sie studia zaczynaja- chyba mam jakis referat do oddania za 2 tygodnie- musze sie zabrac i zainteresowac tym :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry