Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie dziwie sie,że Ci sie nie chceNo to fajnie spędziliście tego Sylwestra. Ja już w poniedziałek idę do pracy i strasznie mi się nie chce:-( Rozleniwiłam się strasznie przez to zwolnienie. W domku siedziałam od 26 września.

Ale ja głupia jestem,haha

Dobrze KasiuMadziu ja zmykam. Dobranoc. Do jutra
Cichutko sie skradałaśJa jestem - nikt mnie nie zauwazyl, sie skradlam![]()

Dobrze Kasiu
Miłych snów
Cichutko sie skradałaś![]()
Mój ma jutro nockeAno
Siedze dzisiaj sama, moj na nocce, jutro ma wolne na szczescie. Meczy mnie alergia wygladam jak spalona sloncem, nie wzielam tabletki dzisiaj, chce troche przerwy zrobic- jade tylko na wapnie i kroplach do nosa- masakra
Mój ma jutro nocke
Ojj biedna,ja też mam alergie,ale w lato bo mam na pyłki

To gratuluje,jeśli tylko chcesz aby waga spadała:-)Ja mam w zime na centralne i na kurz, wiosna i latem na pylki i reszte- takze caloroczna niestety mam
Jedna jak narazie pozytywna rzecz w nowym roku- weszlam wczoraj na wage- schudlo mi sie 2 kilo- nie wiem ale mam nadzieje, ze bedzie dalej spadac waga
Boze za miesiac koncze 25 lat- matko kiedy to zlecialo![]()

To gratuluje,jeśli tylko chcesz aby waga spadała:-)
Olu ty 25,ale młodziusia jesteś:-) Ja za 4 miesiące mam 30![]()