• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Co Ty stara dupa jestem juz, nie wiem kiedy tyle mi sie nazbieralo :)
W poniedzialek powrót do pracy, lubie ja ale jak mi sie nie chce i do tego znowu mi sie studia zaczynaja- chyba mam jakis referat do oddania za 2 tygodnie- musze sie zabrac i zainteresowac tym :)
To jak ty stara dupa,to ja na prawde staruszka:-D:-D
Ojj nie dziwie sie,że Ci sie nie chce wracać,fajnie poleniuchować:-)

reklama
To jak ty stara dupa,to ja na prawde staruszka:-D:-D
Ojj nie dziwie sie,że Ci sie nie chce wracać,fajnie poleniuchować:-)

No fajnie bylo- wroce do pracy to troche mi glowa odpocznie od problemów- narazie jestesmy na etapie staran :) Tak z 2 tygodnie temu nie moglam- non stop plakalam ale za to teraz ochota duza wiec M zadowolony :0 az mi go szkoda bylo- biedaczek

Czesc u mnie tez bialo ale nie jest tak starsznie zimno,weszlam tylko na chwile bo musze tesciowej pomoc przy obiedzie jak tak sobie wymyslila ze bedziemy dzis z nimi jesc

I ja się witam sniegowo i niedzielnie:-D Obiadek mi się już gotuje. U mnie też dużo śniegu napadało przez noc:tak: Strasznie lubię taką pogodę. Troszkę śniegu, troszkę słoneczka i mrozik. Miłej niedzieli życzę:-)

reklama
Już po rosołku jesteśmy. Teraz tylko kotleciki się usmażą, ziemniaczki ugotują i już jest obiadek. Skoro Ola twierdzi, że jest "stara dupa" to ja też jestem, ale jestem pośrodku bo mi w lutym stuknie 27 lat:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry