• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

jestem i ja:) widze,ze byl temat o wieku i ja chyba tez zaliczam sie do starych juz;),zartuje ale zawsze chcialam i czekalam kiedy bedzie w koncu to 18,a tu juz 25,no rocznikowo 26 latek
No ciekawe co u Patrysiu ale mysle,ze jakby co to dalaby Madzi znac
Kasiu wspolczuje powrotu do pracu tez by mi sie nie chcialo ale zawsze to jakas zmiana:) i czass inaczej leci

reklama
No to ja jeszcze nizaliczam się do starych dup bo mam 23 latka;-)
Kobitki gdzie tam stare dupy od 40 można mówić że już latka są starsze a tak to piękne młode powabne kobitki:tak:

No właśnie coś Patrysi nie widać:tak::tak: Kurcze dziewczyny jak mi się nie chce iść jutro do pracy:no::no:
:-(:-(

Madziu a jak tam Twój brzuch? Boli cię?
Dzisiaj nie:-)
WITAM:-)
Kochane jestem jestem mi tam do porodu jeszcze daleko:-Dnarazie to niew idze aby mnie wzieło a mam czas do czwartku bo kurka inaczej do szpitala:sorry2:

Bylismy sobie dzisiaj na spacerku taka śliczna pogoda co trzeba było wymrozić te noski no nie :-)
:-):-)
jestem i ja:) widze,ze byl temat o wieku i ja chyba tez zaliczam sie do starych juz;),zartuje ale zawsze chcialam i czekalam kiedy bedzie w koncu to 18,a tu juz 25,no rocznikowo 26 latek
No ciekawe co u Patrysiu ale mysle,ze jakby co to dalaby Madzi znac
Kasiu wspolczuje powrotu do pracu tez by mi sie nie chcialo ale zawsze to jakas zmiana:) i czass inaczej leci
;-)
No to ja jeszcze nizaliczam się do starych dup bo mam 23 latka;-)
Kobitki gdzie tam stare dupy od 40 można mówić że już latka są starsze a tak to piękne młode powabne kobitki:tak:
To mi dużo nie zostało do 40:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja się zastanawiam jak ten czas szybko leci. Zawsze nie mogłam doczekać się 18-stki a tu już 27 lat.
Dobrze, że się Patrysiu odezwałaś. W sumie to po tygodniu już się przyzwyczaję do pracy ale najgorzej jest w poniedziałek.

Jakby coś się działo to mam nr do MADZIAS i dam na bank znać:tak:
MADZIAS gdzie tam masz jeszcze piękne przed soba 10 lat ale co ja tam tez gadam kobieta czuje się młoda do X lat:-)
KROCZEK no może zrób tym co MADZIAS napisała:sorry2:ps.hehe ciekawe jak to będzie ze mną jak zaczne chodzić do pracy po taaaakiej długiej przerwie:-p
JUSTYŚ o ja już 28 tc zaczełaś:szok::-D
AGNIESIAK niedługo tez będzie się szykowac do porodu nono potem AGAPAS ale ten czas leci:-)

reklama
Ale puściutko dziś...
Dobrze patrysiu, że się odezwałas bo ja już myślalam, że na porodówce lezysz :) hi hi :)
Żona brata ciotecznego M miała termin na 1 stycznia i jeszcze nie urodziła:) Ciekawe kiedy ja weźmie.. :D Ja jej przewiduje tak 7-8 styczeń:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry