• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dobry wieczór Dziewczyneczki!

Widzę,że powinnyśmy założyć forum dla kobiet w podeszłym wieku :-D:-D:-D Ja też dołączam do starowinek, niestety już 28 w maju będzie u mnie.

Patrysiu kochana trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie.
Maggie czy zdjęcia Igorka i Twoje jest już na prywatnym? Zaraz sprawdzę. Jak tam Wam razem? Pewnie mimo niewyspania jesteś dumną mamusią co? :-) Buziaki!

U mnie kochane ciągły ból brzucha. Czekam na @. Powinna zjawić się około piątku. Całuski!

reklama
Dobry wieczór Dziewczyneczki!

Widzę,że powinnyśmy założyć forum dla kobiet w podeszłym wieku :-D:-D:-D Ja też dołączam do starowinek, niestety już 28 w maju będzie u mnie.

Patrysiu kochana trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie.
Maggie czy zdjęcia Igorka i Twoje jest już na prywatnym? Zaraz sprawdzę. Jak tam Wam razem? Pewnie mimo niewyspania jesteś dumną mamusią co? :-) Buziaki!

U mnie kochane ciągły ból brzucha. Czekam na @. Powinna zjawić się około piątku. Całuski!
To następna staruszka:-D:-D

No tak, jak ja przyszłam to wszystkie uciekły. Dobrze,że chociaż Ty Madziu jesteś. :-D Tylko,że..... Byłam dzisiaj w pracy niestety i idę chyba się kąpać więc będę później. Muszę się wyleżeć w wannie i zrelaksować. Jutro na szczęście wolne. Do "zobaczenia" później. ;-)

PS. Widzę Madziu,że licznik ząbków już naszykowany dla Kacperka. Hi,hi!

No tak, jak ja przyszłam to wszystkie uciekły. Dobrze,że chociaż Ty Madziu jesteś. :-D Tylko,że..... Byłam dzisiaj w pracy niestety i idę chyba się kąpać więc będę później. Muszę się wyleżeć w wannie i zrelaksować. Jutro na szczęście wolne. Do "zobaczenia" później. ;-)

PS. Widzę Madziu,że licznik ząbków już naszykowany dla Kacperka. Hi,hi!
Naszykowany naszykowany:-D:-D
Oki leć,może będe potem jeszcze.Miłego leżenia:-)

Agniesiak, Justyś,Patrysia widze Was:-p:-p:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Kasiu śliczna dziewczyna z Ciebie! Zupełnie inna jesteś na tych zdjęciach na prywatnym. Na jednym taka "małolata", skromna dziewczyneczka, a na drugim stanowcza pani. :-) Bardzo fajne zdjęcia.

Jak siedziałam w wannie słyszałam jak mój M rozmawia przez telefon i biega po mieszkaniu, a później wybiegł z domu. Okazało się,że jak był na balkonie zapalić 3 małolatów z kijami i łomem napadło na sklep. Nie ma Go już prawie godzinę,a ja się martwię. Ehh...

PS. Dzwoniłam do M. Zaraz będzie w domu.

reklama
Dziękuję kobitki. Rzadko robię sobie zdjęcia bo jakoś tak sztucznie się na nich wychodzi. Tylko czasami się udają. Kasienko dobrze, że Twój M już zaraz wróci. Ale teraz łobuzerstwo się szerzy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry