• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

I ja się witam :)
Śnieżek prószy i mroźno na dworzu :) Ah, lubię taką pogodę:)
Ja juz po śniadanku. M na 13:00 idzie do pracy.. eh.. co ja będe robic..? :(
Po 10-tym zamawiamy wózio dla naszego brzdąca :) Jupi :) Już nie moge się doczekac :)

reklama
WITAM:-)
Patrysiu kochana trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie.
niedziękuje żeby niezapeszyć;-)
Agniesiak, Justyś,Patrysia widze Was:-p:-p:-D:-D:-D
hehe :-)
Czesc:) tez wam zycze milego dnia z mojego zasniezonego malego miasteczka,ja dopiero przed chwila wstalam i pije kawke po poludniu ma wpasc kolezanka z coreczka z ciuszkami do malego Julka jest tak podekscytowana dzidzia ze chce juz teraz to niech przyniosa:),ja wogole jestem z nia blisko zwiazana bo nyla ze mna od 7 miesiecy do trzech latek ale to dluga historia,a jutro jade do szpitala do kolezanki bo wczoraj urodzila,chcialam ja odwiedzic dopiero w domu ale chce zebym juz jutro przyjechala to pojade kolo poludnia:) mam nadzieje ze sie bede dobrze czuc bo ostatni dzni nie byly zaciekawe
oj jak fajniutko ja kocham ogladac bobaski:-)odpoczywaj:tak:
no a ja ide pranko nastawic i pomyc gary z wczoraj
hehe wiesz ze ja robiłam to samo dzisiaj i te gary też z wczoraj:-p
I ja się witam :)
Śnieżek prószy i mroźno na dworzu :) Ah, lubię taką pogodę:)
Ja juz po śniadanku. M na 13:00 idzie do pracy.. eh.. co ja będe robic..? :(
Po 10-tym zamawiamy wózio dla naszego brzdąca :) Jupi :) Już nie moge się doczekac :)
no to już BMW dla maluszka będzie:-)

Chciałam dobrze to wtryniono mój wątek do pierwszego lepszego. Widać, że moderatorzy dokładnie nie czytają tylko to przenieśmy tu, a to tam.
Może żeby nie pisać w zeszłym roku przenieśmy się na wątek ,,starania wątpliwości,, nikt nie będzie tam nakazywał czy mamy być mamami w tym albo innym roku.

Miłego dnia wszystkim BB-staraczkom-mamusiom:-)

Chciałam dobrze to wtryniono mój wątek do pierwszego lepszego. Widać, że moderatorzy dokładnie nie czytają tylko to przenieśmy tu, a to tam.
Może żeby nie pisać w zeszłym roku przenieśmy się na wątek ,,starania wątpliwości,, nikt nie będzie tam nakazywał czy mamy być mamami w tym albo innym roku.

Miłego dnia wszystkim BB-staraczkom-mamusiom:-)
Nie wiem po co namieszali tak:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry