• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dzien Dobry

Jestem dzisiaj pierwsza :), jestem w pracy na rano. M ma dzisiaj wolne wiec super, posiedzimy razem pozniej. Nie sadzilam ze temat wieku sie tak posypie haha :), nie wazne jaki tam wiek, jak to Patrysia ujela- jestesmy powabne i piekne kobietki :)

Wpadnie pozniej. No i prosze i kciuki w tym cyklu- miejmy nadzieje, ze ktos zacznie ten rok z fasolka- ja wiem ze bedziecie trzymac kciuki, to i trzymajcie zebysmy autko sprzedali- bo chcemy sie pozbyc kombi- chyba wiadomo po co byl kupiony, ale skoro nikt nie chce z tylu jezdzic to chcemy cos mniejszego. Pozdrawiam i milego dnia.

Acha- u mnie bez sniegu ale za to -5 od rana. :) Brrrr...

reklama
Ja jestem dziś druga. Oluś kciuki będą trzymane w obu przypadkach. Ja dziś do pracy idę na 13 bo szefowa stwierdziła, że nie będzie ruchu i nie musimy we dwie siedzieć w sklepie. Zatem życzę miłego dnia kobitki.:-D:-D

Witam witam ja już po nocce w pracy dziś był nawet spokój jakoś ludzie od 23 nie chorowali:P Teraz mykam spać potem obiadek dla M i podopbno do kina mamy iśc. Życzę miłego dnia buziaki:-)

Dzien Dobry

Jestem dzisiaj pierwsza :), jestem w pracy na rano. M ma dzisiaj wolne wiec super, posiedzimy razem pozniej. Nie sadzilam ze temat wieku sie tak posypie haha :), nie wazne jaki tam wiek, jak to Patrysia ujela- jestesmy powabne i piekne kobietki :)

Wpadnie pozniej. No i prosze i kciuki w tym cyklu- miejmy nadzieje, ze ktos zacznie ten rok z fasolka- ja wiem ze bedziecie trzymac kciuki, to i trzymajcie zebysmy autko sprzedali- bo chcemy sie pozbyc kombi- chyba wiadomo po co byl kupiony, ale skoro nikt nie chce z tylu jezdzic to chcemy cos mniejszego. Pozdrawiam i milego dnia.
Trzymam kciuki Ola za Fasoleczke i za sprzedaż auta:-)
Acha- u mnie bez sniegu ale za to -5 od rana. :) Brrrr...

Ja jestem dziś druga. Oluś kciuki będą trzymane w obu przypadkach. Ja dziś do pracy idę na 13 bo szefowa stwierdziła, że nie będzie ruchu i nie musimy we dwie siedzieć w sklepie. Zatem życzę miłego dnia kobitki.:-D:-D
Miłego dnia w pracy Kasiu:-)
Witam witam ja już po nocce w pracy dziś był nawet spokój jakoś ludzie od 23 nie chorowali:P Teraz mykam spać potem obiadek dla M i podopbno do kina mamy iśc. Życzę miłego dnia buziaki:-)
Mój T też był na nocce i już chrapie:-D:-D
To fajny dzień sie zapowiada do kina idziecie.Buźka:-)

To ja dzisiaj jestem czwarta:-D:-D
Miłego dnia kochane,u mnie śniegu znowu dosypało. Jak mój T pośpi to chce jechać na jakieś zakupki małe,coś na obiad pokupić i takie tam

Czesc:) tez wam zycze milego dnia z mojego zasniezonego malego miasteczka,ja dopiero przed chwila wstalam i pije kawke po poludniu ma wpasc kolezanka z coreczka z ciuszkami do malego Julka jest tak podekscytowana dzidzia ze chce juz teraz to niech przyniosa:),ja wogole jestem z nia blisko zwiazana bo nyla ze mna od 7 miesiecy do trzech latek ale to dluga historia,a jutro jade do szpitala do kolezanki bo wczoraj urodzila,chcialam ja odwiedzic dopiero w domu ale chce zebym juz jutro przyjechala to pojade kolo poludnia:) mam nadzieje ze sie bede dobrze czuc bo ostatni dzni nie byly zaciekawe

Czesc:) tez wam zycze milego dnia z mojego zasniezonego malego miasteczka,ja dopiero przed chwila wstalam i pije kawke po poludniu ma wpasc kolezanka z coreczka z ciuszkami do malego Julka jest tak podekscytowana dzidzia ze chce juz teraz to niech przyniosa:),ja wogole jestem z nia blisko zwiazana bo nyla ze mna od 7 miesiecy do trzech latek ale to dluga historia,a jutro jade do szpitala do kolezanki bo wczoraj urodzila,chcialam ja odwiedzic dopiero w domu ale chce zebym juz jutro przyjechala to pojade kolo poludnia:) mam nadzieje ze sie bede dobrze czuc bo ostatni dzni nie byly zaciekawe
To sobie pospałaś:-)
Fajnie,że odwiedzisz koleżanke. Odpoczywaj sobie,a co Ci było kochana? Słabo sie czułaś?

brzuch mialam taki dziwnie napiety i klulo mnie w dole brzucha,staralam sie lezec wiekszosc czasu a ze M byl w domu to moglam sobie pozwolic na wielkie leniuchawanie:)

bo tak to tu z psem musze isc,bo lata tam i z powrotem na te podworko nie wiem czy jakies suczki maja cieczki czy co,bo tu chce isc na dwor a tu zaraz piszczy ze chce wejsc,no i M mi herbatki i jedzonko serwowal no ale juz musze wrocic do rzeczywistosci:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to miałaś super jak M był w domku
Teraz też sie oszczędzaj,jak najwięcej odpoczywaj,leż i sie nie denerwuj

Musze małego spać położyć bo marudny sie zrobił

reklama
Kobietki założyłam wątek ,,Staraczki w 2010r.,, mam nadzieję, ze nie zostanie on usunięty, taki wątek był w 2008r. zapraszam na niego wszystkie laseczki niezależnie od tego czy chcą mieś dziecko w tym, przyszłym roku czy kiedyś tam. A poza tym jak raz zostało się staraczką to jest się już nią na zawsze bo w końcu się uczestniczyło w tym forum i się nią było;-):-)
Te ciężarne i te co już urodziły kobietki także mają tam wstęp bo w końcu można was nazwać spełnionymi staraczkami :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry