• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

To szybko Madziu:tak:
Bo ja chciałam,bolało ale nikt mi małego nie przynosił to jak przyszła rehabilitantka to pokazywała co i jak robić
Tylko u mnie najgorsze było to,że mi uszkodzili cewke cewnikiem:-(

Ale będzie wszystko dobrze dziewczynki
Zobaczcie jak Maggie szybciutko miała wszystko i już z nami jest:-)

Bo ja chciałam,bolało ale nikt mi małego nie przynosił to jak przyszła rehabilitantka to pokazywała co i jak robić
Tylko u mnie najgorsze było to,że mi uszkodzili cewke cewnikiem:-(

Zresztą już mówiłam to:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Madziu i co teraz z tą cewka? caly czas uszkodzona?
A cewnik podłączają jak juz dadzą znieczulenie do kręgosłupa czy wczesniej?
Nie już teraz sie pogoiło,ale bolało mnie najgorzej przy siusiu:zawstydzona/y:
Wcześniej podłączają ale chwile wcześniej,ale nie boli bo nie pamiętam żeby bolało.Znieczulenie w kręgosłup też nie boli
:no:

Ostatnia edycja:
ja sie boje bolu tzn.na razie sie nie boje ale wiem ze jak bedzie coraz blizej to bede sie bala jak to bedzie no i slyszalam ze jak szyja to straznie boli i jak na dodatek zle poszyja to nawet chodzic nie idzie moja kuzynka tak miala

ja sie boje bolu tzn.na razie sie nie boje ale wiem ze jak bedzie coraz blizej to bede sie bala jak to bedzie no i slyszalam ze jak szyja to straznie boli i jak na dodatek zle poszyja to nawet chodzic nie idzie moja kuzynka tak miala
Ale mówisz o porodzie naturalnym?
No na pewno zdarza sie tak,że coś spartaczą,ale Justyś nie myśl o tym

Nie już teraz sie pogoiło,ale bolało mnie najgorzej przy siusiu:zawstydzona/y:
Wcześniej podłączają ale chwile wcześniej,ale nie boli bo nie pamiętam żeby bolało.Znieczulenie w kręgosłup też nie boli
:no:
No bo własnie mnie przeraża to znieczulenie w kręgoslup:zawstydzona/y: Cewnik juz raz miałam zakładany przy pierwszej operacji kregoslupa.
Naprawde nie boli jak ta igłe wkladają?:zawstydzona/y:

Justyś ja tez się tego szycia boję po naturalnym porodzie.. i chyba zdecyduję się na cesarkę jak będe miała wybór ( a chyba będe miała po tych moich przejściach kręgosłupowych)

reklama
No bo własnie mnie przeraża to znieczulenie w kręgoslup:zawstydzona/y: Cewnik juz raz miałam zakładany przy pierwszej operacji kregoslupa.
Naprawde nie boli jak ta igłe wkladają?:zawstydzona/y:

Justyś ja tez się tego szycia boję po naturalnym porodzie.. i chyba zdecyduję się na cesarkę jak będe miała wybór ( a chyba będe miała po tych moich przejściach kręgosłupowych)
Agniesiak na prawde nie boli
Wiesz co ja miałam super anestezjologa i on mnie zagadywał,wiedziałam kiedy robi mi zastrzyk bo mnie lekarka przytrzymała bo sie trzęsłam ale nie bolało poważnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry