Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-):-)a ja dostalam dzis probke proszku z levelli,czapeczke i niedrapki jeju jak ta czapeczka malutka
No pewnie,a jak urodzisz to jeszcze będzie chłodnoa tak wogole to za niedlugo chce zaczac kupowanko tylko najpierw musze sie upewnic ze to chlopak bo nie chce tylko takich neutralnych kolorkow troche niebieskich by sie przydalow poniedzialek ide do gina to moze juz bedzie obrocony glowka w dol to zobaczymy,no i nie wiem ile i jakie czapeczki kupic bo w sumie jeszcze moze byc bardzo zimno jak sie urodzi,gin mi mowil ze termin wedlug usg to 31 marzec najpozniej do 5 kwietnia powinnam urodzic ale wiecie jak to jest urodzi sie kiedy sam zechce
![]()

Kazałam mu przyjechać do domu. Ludzie w tej Polsce jest rewelacyjnie

No pewnie,a jak urodzisz to jeszcze będzie chłodno
A tak w ogóle wiecie co zapomniałam z tego wszystkiego
Mój T pojechał dzisiaj zarejestrować małego na usg bioderek,był po 6 bo pojechał po nocce. Dojechał i dzwoni do mnie ,że jest gdzieś 60-ty
Stanął w kolejce i ludzie gadali między sobą,że osoby te pierwsze stały od wczoraj od 23,a babka była o 4 rano to była czterdziestaKazałam mu przyjechać do domu. Ludzie w tej Polsce jest rewelacyjnie
![]()

o tej porze juz stac do rejestracji
kto to widzial,masakra
,ja bym chyba poszla prywatnie nie mialam bym nerwow zeby tyle czekac
wiem,ze po to sie to wszystko placi zeby wlasnie nie chodzic prywatnie ale to juz prZechodzi ludzkie pojecie,a wyobrazasz sobie jakbys miala z dzieckiem tak czekac
nie no brak mi slow
No masakra,ja pójde pewnie prywatnieo tej porze juz stac do rejestracji
kto to widzial,masakra
,ja bym chyba poszla prywatnie nie mialam bym nerwow zeby tyle czekac
wiem,ze po to sie to wszystko placi zeby wlasnie nie chodzic prywatnie ale to juz prZechodzi ludzkie pojecie,a wyobrazasz sobie jakbys miala z dzieckiem tak czekac
nie no brak mi slow
![]()
Chciałam dobrze to wtryniono mój wątek do pierwszego lepszego. Widać, że moderatorzy dokładnie nie czytają tylko to przenieśmy tu, a to tam.
Może żeby nie pisać w zeszłym roku przenieśmy się na wątek ,,starania wątpliwości,, nikt nie będzie tam nakazywał czy mamy być mamami w tym albo innym roku.
Miłego dnia wszystkim BB-staraczkom-mamusiom:-)
Ooooa ja dostalam dzis probke proszku z levelli,czapeczke i niedrapki jeju jak ta czapeczka malutka
Matko... masakra jakaś.. i to ma byc służba zdrowia.. Ja bym prywatnie poszła i już.No pewnie,a jak urodzisz to jeszcze będzie chłodno
A tak w ogóle wiecie co zapomniałam z tego wszystkiego
Mój T pojechał dzisiaj zarejestrować małego na usg bioderek,był po 6 bo pojechał po nocce. Dojechał i dzwoni do mnie ,że jest gdzieś 60-ty
Stanął w kolejce i ludzie gadali między sobą,że osoby te pierwsze stały od wczoraj od 23,a babka była o 4 rano to była czterdziestaKazałam mu przyjechać do domu. Ludzie w tej Polsce jest rewelacyjnie
![]()