Madziaas
Już jesteś:)
:-)dziewczyny, może zmieńcie sobie po prostu tytuł wątku?
Oki,mnie nie było i teraz też uciekam pojedziemy na jakieś zakupki niedługoMadziu ja zmykam musze obiad nastawic bo M jedzie z pracy bede wieczorkiem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)dziewczyny, może zmieńcie sobie po prostu tytuł wątku?
Oki,mnie nie było i teraz też uciekam pojedziemy na jakieś zakupki niedługoMadziu ja zmykam musze obiad nastawic bo M jedzie z pracy bede wieczorkiem
ja miałam cc po 14 i jak się obudziłam przywieziono mi synka gdzie wtedy było już karmienie i miałam już cały czas go przy sobie nawet ze mną spał calutką noc(mi takie coś po bokach łóżka podniesiono żeby synuś niewypadł)a rano już musiałam wstać aby to wszystko rozruszac i już wtedy sama się synkiem zajmowałamJa miałam cesarke o 21,a rano wstawałam już

lepiej iść prywatnie bo być aż 60-tymA tak w ogóle wiecie co zapomniałam z tego wszystkiego
Mój T pojechał dzisiaj zarejestrować małego na usg bioderek,był po 6 bo pojechał po nocce. Dojechał i dzwoni do mnie ,że jest gdzieś 60-ty
Stanął w kolejce i ludzie gadali między sobą,że osoby te pierwsze stały od wczoraj od 23,a babka była o 4 rano to była czterdziestaKazałam mu przyjechać do domu. Ludzie w tej Polsce jest rewelacyjnie
![]()

ech ja też wysłałam ale niedostałam tylko na poczte ze już wyczerpały się zapasy itd.co ja już mam w nosie te linki bo wcześniej jeszcze o pampersach miałam wysłane i też limit wyczerpanyOoooja też wysyłałam zgłoszenie i jeszcze do mnie nie doszło ..
.

no niech im bedzie ze zabrakło
witaj MAGGIE :-)mi się podoba taka nazwaHej Laseczki,
Widze że chcecie zmienić tytuł wątku. Jakieś propozycje?
Narazie zmieniłam na Mamusie, Staraczki od 2009 roku ale jak coś innego wymyślicie to zmienie
jak Igorek:-)
Hurra przeżyłam i nawet nie było tak źle

Kochana na pewno nic mu nie jestPatrysiu Igorek dziś od 3 rano daje czadu. Łapie tylko takie pół godzinne drzemki i strasznie duuuuużo je. Teraz śpi od 16:30 ale coś już kwęka powoli.
Mam nadzieje że nic mu nie jest![]()

Mój M też kimał ze mną. Mogliśmy trochę odespać. Za tydzień zaczyna się u nas inwentaryzacja i będzie trwała 3 dni (w nocy, po zamknięciu sklepu). Tak mi się nie chce na nią iść! 
Jestem po pierwszym dniu pracyHurra przeżyłam i nawet nie było tak źle
Maggie nie martw się moja chrześnica ma 3 miesiące i już jest taka rozmowna (znaczy się gaworzy sobie), kuma kto jet kto, mało śpi i dużo je. Niewiarygodne jak takie małe dzieciątko się szybciutko rozwija. Widzę ją codziennie i codziennie wydaje mi się, że się zmieniła
Ale pracowałam tylko 2 dni bo miałam ślub a później urlop.
.