• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Ooooo może faktycznie zmieńmy tytuł wątku:-)bo tu jednak fajnie się pisze bo widac suwaczki i emotikonki sa odrazu jak piszesz posta:-)
Ja miałam cesarke o 21,a rano wstawałam już
ja miałam cc po 14 i jak się obudziłam przywieziono mi synka gdzie wtedy było już karmienie i miałam już cały czas go przy sobie nawet ze mną spał calutką noc(mi takie coś po bokach łóżka podniesiono żeby synuś niewypadł)a rano już musiałam wstać aby to wszystko rozruszac i już wtedy sama się synkiem zajmowałam:tak:
A tak w ogóle wiecie co zapomniałam z tego wszystkiego
Mój T pojechał dzisiaj zarejestrować małego na usg bioderek,był po 6 bo pojechał po nocce. Dojechał i dzwoni do mnie ,że jest gdzieś 60-ty:szok::szok:
Stanął w kolejce i ludzie gadali między sobą,że osoby te pierwsze stały od wczoraj od 23,a babka była o 4 rano to była czterdziesta:szok: Kazałam mu przyjechać do domu. Ludzie w tej Polsce jest rewelacyjnie:wściekła/y::wściekła/y:
lepiej iść prywatnie bo być aż 60-tym:szok:
Oooo :) ja też wysyłałam zgłoszenie i jeszcze do mnie nie doszło ..
.
ech ja też wysłałam ale niedostałam tylko na poczte ze już wyczerpały się zapasy itd.co ja już mam w nosie te linki bo wcześniej jeszcze o pampersach miałam wysłane i też limit wyczerpany:dry:

EDIT:
zwracam honor LOVELI bo właśnie dzisiaj przyszła paczuszka dla mnie i dostałam w niej czapeczke łapki niedrapki proszek i jakaś mała książeczka o LOVELI:-)no wkońcu coś dostałam no ale pampres mnie olał:dry:no niech im bedzie ze zabrakło:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Laseczki,

Widze że chcecie zmienić tytuł wątku. Jakieś propozycje?

Narazie zmieniłam na Mamusie, Staraczki od 2009 roku ale jak coś innego wymyślicie to zmienie

Patrysiu Igorek dziś od 3 rano daje czadu. Łapie tylko takie pół godzinne drzemki i strasznie duuuuużo je. Teraz śpi od 16:30 ale coś już kwęka powoli.

Mam nadzieje że nic mu nie jest :confused:

Jestem po pierwszym dniu pracy:baffled: Hurra przeżyłam i nawet nie było tak źle:-D
Maggie nie martw się moja chrześnica ma 3 miesiące i już jest taka rozmowna (znaczy się gaworzy sobie), kuma kto jet kto, mało śpi i dużo je. Niewiarygodne jak takie małe dzieciątko się szybciutko rozwija. Widzę ją codziennie i codziennie wydaje mi się, że się zmieniła:confused:

Witam się i ja. :-)

Mnie również podoba się nowy tytuł i szczerze mówiąc wolę żeby był zmieniony niż stworzony nowy wątek.

Ja wciąż czekam cierpliwie na @.
Dzisiaj wstałam o 6.30, ale od 14.30 do 18 musiałam się zdrzemnąć. Normalnie na stojąco spałam. :-D Mój M też kimał ze mną. Mogliśmy trochę odespać. Za tydzień zaczyna się u nas inwentaryzacja i będzie trwała 3 dni (w nocy, po zamknięciu sklepu). Tak mi się nie chce na nią iść! :wściekła/y:

Jestem po pierwszym dniu pracy:baffled: Hurra przeżyłam i nawet nie było tak źle:-D
Maggie nie martw się moja chrześnica ma 3 miesiące i już jest taka rozmowna (znaczy się gaworzy sobie), kuma kto jet kto, mało śpi i dużo je. Niewiarygodne jak takie małe dzieciątko się szybciutko rozwija. Widzę ją codziennie i codziennie wydaje mi się, że się zmieniła:confused:

Kasiu,a klientów dużo było?
Ja pamiętam,że jak poszłam po długim zwolnieniu do pracy to nogi mi weszły w d... :-D Ale pracowałam tylko 2 dni bo miałam ślub a później urlop.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć dziewczynki.

Trochę się martwię bo zrobiłam dzisiaj badania: morfologię i test obciążenia glukozą i mam podwyższone wyniki glukozy, leukocytów i NEUT :baffled:.
Co to znaczy ?? W necie jak zwykle naczytałam się i przestraszyłam bo wychodzi na to, że mam jakąś infekcję....:szok:

Moja dr. mówiła, że jak będe robiła glukozę to mam najpierw pobrać krew, potem wypić glukozę i po 1 godz znowu pobrać krew. A ten laborant upierał się, że nie ma potrzeby kłucia dwa razy i dał mi do wypicia glukozę i dopiero po godzinie pobrał krew pierwszy raz. Z tej krwi wykonał morfologię. Czy myślicie, że to mogło wpłynąć na wyniki ??

Mam już mętlik w ogłowie i niemałego stresa :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry