Agapasku,a kiedy idziesz do gina?
Kasiulek teraz idę w czwartek 7 stycznia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Agapasku,a kiedy idziesz do gina?
ja bym sie Agapasku tak nie przejmowala wiem to ze swojego doswiadczenia,zamartwialam sie,czytalam na necie straszne rzeczy a gin mi powiedzial ze nie jest zle,a kobiety w ciazy maja troche inne wyniki,a co do pobierania krwi to napewno mial ci pobrac przed i po glukozie!!!
jakis idiota ten laborant
Ale teraz specjalnie już pójdę do niego i nawtykam mu, że jednak nie miał racji i niech to on nie wprowadza w błąd tylko wysłucha pacjenta o co chodzi i wykona polecenie lekarza 
No widzisz co pisze Justyś:-)
Wizyta już zaraz:-)
Teraz będę miała usg połówkowe i też mam lekkiego stresa czy na pewno jest wszystko dobrze ...
:-Będzie dobrzeNo na szczęście wizyta blisko, tylko moja dr jedzie niedługo na urlop do końca stycznia, mam nadzieję, że będzie okTeraz będę miała usg połówkowe i też mam lekkiego stresa czy na pewno jest wszystko dobrze ...
Ale ze mnie panikara, rany:-
baffled:

Agapasku myslisz ze ty jedna panikujesz,ja to mam stresa przed kazda wizyta!!,napewno wszystko bedzie ok!,a co do morfologi to ja mam zawsze zanizone wyniki,a z moczu to mam zawsze złe ale juz nie nie zamartwiam,bo infekcji zadnej nie ma po prostu w ciazy moze tak byc
Troche mi lżej wiedząc, że są bratnie dusze 
Będzie dobrze![]()
wedlug usg 31.03 do 5.04 wedlug@Dobrze, że nie jestem sama z tymi stresamiTroche mi lżej wiedząc, że są bratnie dusze
Justyś a kiedy masz termin porodu ?
wedlug usg 31.03 do 5.04 wedlug@