• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
to masz wielka rozbieznosc ale z tego co pamietam to mialas dlugi cykl i pierwsze testy ci nie wychodzily dobrze pamietam pewnie owulka byla pozniej tak jak u mnie ja mialm cykle 35 dniowe nawet do dni 40

tak, tylko, że ja miałam cykle nawet ponad 50 dni i pewnie dlatego tak mam i dlatego może miałam takie przeboje z wykryciem ciąży. Długo mi nic nie wychodziło. Jestem doskonałym przykładem, że dopóki nie ma @ jest nadzieja :-)

Dobra kochane, uciekam bo rano trzeba wstać o 6.00 do pracy !!
Dzięki za wszystko.
Buziaki i spokojnej nocy :-).

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja chyba pojde w srode do gina koncza mi sie te tabletki co biore a dalej mnie kluje w tym dole sprawdzi mi od razu co z ta moja szyjka i zapytam o te ruchy,zobacze jeszcze ale raczej pojde te pare dni chyba nie robi roznicy co myslisz Madziu ?

reklama
ja chyba pojde w srode do gina koncza mi sie te tabletki co biore a dalej mnie kluje w tym dole sprawdzi mi od razu co z ta moja szyjka i zapytam o te ruchy,zobacze jeszcze ale raczej pojde te pare dni chyba nie robi roznicy co myslisz Madziu ?
W tą środe tak? To już za moment
Justyś idź niech Ci przepisze tabletki i zobaczy szyjke,ale jest wszystko ok- ale idź będziesz spokojniejsza
:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry