Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też uciekamno w ta srode chyba pojde,uspokoje sie przynajmniej![]()
dobra ja zmykam Madziu pod prysznic i spanko bede rano,spokojnej nocki do jutra,Pa![]()
a na szczęście Szefowa mi na to pozwala

:-) Miłych odwiedzin:-)czesc dziewczynyja tylko na chcwile bo musze sprzatnac troche potem lece do apteki i do tej mojej kolezanki jade
![]()
na pewno wszystko jest dobrzePatrysiu Igorek dziś od 3 rano daje czadu. Łapie tylko takie pół godzinne drzemki i strasznie duuuuużo je. Teraz śpi od 16:30 ale coś już kwęka powoli.
Mam nadzieje że nic mu nie jest![]()

także powiem IDIOTACześć dziewczynki.
Trochę się martwię bo zrobiłam dzisiaj badania: morfologię i test obciążenia glukozą i mam podwyższone wyniki glukozy, leukocytów i NEUT.
Co to znaczy ?? W necie jak zwykle naczytałam się i przestraszyłam bo wychodzi na to, że mam jakąś infekcję....
Moja dr. mówiła, że jak będe robiła glukozę to mam najpierw pobrać krew, potem wypić glukozę i po 1 godz znowu pobrać krew. A ten laborant upierał się, że nie ma potrzeby kłucia dwa razy i dał mi do wypicia glukozę i dopiero po godzinie pobrał krew pierwszy raz. Z tej krwi wykonał morfologię. Czy myślicie, że to mogło wpłynąć na wyniki ??
Mam już mętlik w ogłowie i niemałego stresa![]()
pierwsze słysze żeby pobierać krew tylko po wypiciu glukozy
pewnie będziesz musiała jeszcze raz zrobić
a co do wyników nie czytaj w necie bo się naczytasz i stresu narobisz
najlepiej czekaj z interpretacją u ginekologa on ci wszystko powie
a wynuiki moga być różne bo w ciąży nie będą idealne nigdy;-)heh jak ja kocham takie zakupyBuźka.
Śpij dobrze
A ja dzisiaj byłam na zakupkach i kupiłam małemu zabaweczke i fajną koszule,bo ma w środe pierwsze imieninki;-);-)
Mój ulubiony sklep robi wyprzedaż:-)

na pewno jest dobrzeja chyba pojde w srode do gina koncza mi sie te tabletki co biore a dalej mnie kluje w tym dole sprawdzi mi od razu co z ta moja szyjka i zapytam o te ruchy,zobacze jeszcze ale raczej pojde te pare dni chyba nie robi roznicy co myslisz Madziu ?
a te kolki to ja już wiem co to jest(mamy na styczniówkach byłą położną)i to jest od tego że maluszek naciska na pęcherz
szyjka jest bardzo mało unerwiona praktycznie wogóle co nie czujemy kiedy się skraca itp.jedynie to ból brzuszka twrdnienie(czyli ogólnie skurcze)moga świadczyc ze coś z nią nie tak