• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dziewczynki doczytałam Was. Justyś i Agapasku nie denerwujcie się na pewno będzie wszystko w porządku. A wizyty tuż tuż.
Kasiulka dziś nie było za dużo klientów ale troszkę się zajęłam sprzątaniem bo jak byłam na zwolnieniu to szefowa zmieniała meble w sklepie i potem był remanent i nie miała czasu ani chęci na porządne sprzątanko więc sama się za to wzięłam. Wiecie ja mam takie spaczenie, że jestem pedantką i strasznie nie lubię jak nie jest poukładane na półkach po mojemu:no: a na szczęście Szefowa mi na to pozwala:tak:
Ja też się żegnam na dzisiaj już. Dobrej nocki życzę:-D:-D

Dzien Dobry

Maggie, biedna juz na nogach, pierwsza sie wpisala :)

Ja siedze w pracy do 14 tzn Waszej 15. Potem wieczorem mam szkole, wiec pewnie bede padnieta i pojde spac odrazu.

Milego dnia dziewczynki

Cześć dziewczynki
Maggie bidulko widze,że pierwsza,pewnie jesteś nie wyspana
Ja nie pamiętam od kiedy mały sie bawił na macie,ja mam taką z pałąkami-ty pewnie też i jak mały już wyciąga coś rączki to możesz go już spokojnie dawać
A dajesz go na brzuszku żeby podnosił troszeczke główke??
Ja małego troche za późno na początku zaczęłam dawać i lekarka sie zastanawiała bo mało podnosił jak byliśmy u niej,ale to było ze 2-3 miesiące temu
Teraz Kacperek sam nadrobił i pięknie trzyma główke i sie bawi leżąc na brzuszku
Lece robić obiadek
Miłego dnia

DZIEŃ DOBRY:-)
Patrysiu Igorek dziś od 3 rano daje czadu. Łapie tylko takie pół godzinne drzemki i strasznie duuuuużo je. Teraz śpi od 16:30 ale coś już kwęka powoli.

Mam nadzieje że nic mu nie jest :confused:
na pewno wszystko jest dobrze:tak:
Cześć dziewczynki.

Trochę się martwię bo zrobiłam dzisiaj badania: morfologię i test obciążenia glukozą i mam podwyższone wyniki glukozy, leukocytów i NEUT :baffled:.
Co to znaczy ?? W necie jak zwykle naczytałam się i przestraszyłam bo wychodzi na to, że mam jakąś infekcję....:szok:

Moja dr. mówiła, że jak będe robiła glukozę to mam najpierw pobrać krew, potem wypić glukozę i po 1 godz znowu pobrać krew. A ten laborant upierał się, że nie ma potrzeby kłucia dwa razy i dał mi do wypicia glukozę i dopiero po godzinie pobrał krew pierwszy raz. Z tej krwi wykonał morfologię. Czy myślicie, że to mogło wpłynąć na wyniki ??

Mam już mętlik w ogłowie i niemałego stresa :baffled:
także powiem IDIOTA:crazy:pierwsze słysze żeby pobierać krew tylko po wypiciu glukozy :no:pewnie będziesz musiała jeszcze raz zrobić:sorry2:a co do wyników nie czytaj w necie bo się naczytasz i stresu narobisz:sorry2:najlepiej czekaj z interpretacją u ginekologa on ci wszystko powie:tak:a wynuiki moga być różne bo w ciąży nie będą idealne nigdy;-)
Buźka.
Śpij dobrze

A ja dzisiaj byłam na zakupkach i kupiłam małemu zabaweczke i fajną koszule,bo ma w środe pierwsze imieninki;-);-)
Mój ulubiony sklep robi wyprzedaż:-)
heh jak ja kocham takie zakupy:-p
ja chyba pojde w srode do gina koncza mi sie te tabletki co biore a dalej mnie kluje w tym dole sprawdzi mi od razu co z ta moja szyjka i zapytam o te ruchy,zobacze jeszcze ale raczej pojde te pare dni chyba nie robi roznicy co myslisz Madziu ?
na pewno jest dobrze:tak:a te kolki to ja już wiem co to jest(mamy na styczniówkach byłą położną)i to jest od tego że maluszek naciska na pęcherz:tak:szyjka jest bardzo mało unerwiona praktycznie wogóle co nie czujemy kiedy się skraca itp.jedynie to ból brzuszka twrdnienie(czyli ogólnie skurcze)moga świadczyc ze coś z nią nie tak:tak:

Na pewno kobitki będzie dobrze na wizytacha:tak:

reklama
Cześć Patrysiu:-) Jak sie czujesz??

Wiecie co mój mały agent obudził sie dzisiaj przed 3 bo robił kupe,coś 3 dzień mu to ciężko bidulkowi to idzie, potem do 4 go usypiałam:shocked2: I o 7 pobudka

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry