• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć Kochane!
Patrysiu życzę szczęśliwego rozwiązania i odzywaj się do nas przez Madzię. A tak poza tym to piękny brzusio:-D taki na chłopczyka:tak:

dziekuje a co do porodu niedziękuje aby niezapeszyć;-)

Wykapana wykoszona tu i tam co teraz jeszcze rano włoski umyje dopakuje jeszcze kosmetyki do torby no i wtedy czekac na tą wizyte i ...:tak:

reklama
ja wrocilam dopiero od gina po 22 tyle ludzi,a i po mnie byly jeszcze dwie,szok,a do tego nie chcial mi net dzialac
wszystko ok,maly ma sie dobrze,serduszko bije miarowo i dostalam karte ruchow
zmykam spac teraz,spokojnej nocki:)

ja wrocilam dopiero od gina po 22 tyle ludzi,a i po mnie byly jeszcze dwie,szok,a do tego nie chcial mi net dzialac
To super,strasznie sie ciesze że wszystko dobrze
Ja też uciekam czekałam tylko żebyś sie odezwała:-)

Miłych snów:-)

Cześć Dziewczynki,

Miłego dnia życzymy z Igorkiem.

Nie mam czasu pisać na bb bo co doczytam to wyjec się włącza i nie daje mi odpisać - chyba ma jakiś alarm ustawiony. :-D

Patrysiu trzmamy kciuki. :-)

DZIEŃ DOBRY:-)
Ja tak na chwilke weszłam jeszcze do was zagladnąć:-)
Kurcze ale mam stressssssa:baffled:torby czekaja umyta główka i jeszcze musze jakies sobie ciuszki wyszukac i jestem gotowa:tak:
bardzo się ciesze no teraz mamusia będzie spokojna;-)
MAGGIE dziekuje za kciukaski:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry