• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
witam sie i ja:) dopiero teraz ale rano bylam na targu a potem sprzatalam
Patrysiu trzymaj sie!oby poszlo szybko i gladko:) daj znac jak juz maly Alanek bedzie na swiecie
Maggie milego dnia i buziak dla Igorka:*
No i oczywiscie Madziu przesylam buziaki dla przystojniaka:)

witam sie i ja:) dopiero teraz ale rano bylam na targu a potem sprzatalam
Patrysiu trzymaj sie!oby poszlo szybko i gladko:) daj znac jak juz maly Alanek bedzie na swiecie
Maggie milego dnia i buziak dla Igorka:*
No i oczywiscie Madziu przesylam buziaki dla przystojniaka:)
Dziękujemy Justyś;-)

To teraz czekamy na Patrysie,ostatnio Maggie,a potem następna:-)

no,szybko to idzie:) i nie wiem czy pisalam ale bedzie Oliwierek,lekarz juz wczoraj ladnie widzial jak mu sterczy;):) z szyjka moja tez ok i zadnego krazka i takich podobnych zakladac nie musze moge normalnie funkcjonowac tylko za mocno sie nie przemeczec i powiedzial mi,''pani Justyno prosze sie tak nie przejmowac,spokojnie'',a co do ruchow to mi powiedzial ze jak sie mniej rusza to mam wypic bardzo slodka herbate i zjesc batonik i czekac jak zareaguje dziecko,no ale to juz wiedzialam,bo mi Madziu doradzilas co i jak,no i dostalam taka sama karte ruchow co mi wyslalas ale tam pisze zeby liczyc od 29,czy 30 tygodnia to tak zaczne dopiero zapisywac na karcie a tak bede sama liczyc

no,szybko to idzie:) i nie wiem czy pisalam ale bedzie Oliwierek,lekarz juz wczoraj ladnie widzial jak mu sterczy;):) z szyjka moja tez ok i zadnego krazka i takich podobnych zakladac nie musze moge normalnie funkcjonowac tylko za mocno sie nie przemeczec i powiedzial mi,''pani Justyno prosze sie tak nie przejmowac,spokojnie'',a co do ruchow to mi powiedzial ze jak sie mniej rusza to mam wypic bardzo slodka herbate i zjesc batonik i czekac jak zareaguje dziecko,no ale to juz wiedzialam,bo mi Madziu doradzilas co i jak,no i dostalam taka sama karte ruchow co mi wyslalas ale tam pisze zeby liczyc od 29,czy 30 tygodnia to tak zaczne dopiero zapisywac na karcie a tak bede sama liczyc
No nie pisałaś,że "sterczy" Gratuluje raz jeszcze:-):-)
To super będziesz sobie zapisywać. Justyś i nie martw sie jak naliczysz czasem tych 10 ruchów dopiero np do 17,ja miałam czasem tak,że o 11 miałam 10 ruchów a czasem dopiero wieczorem
I tak jak mówił lekarz- nie przejmuj sie :-) Jest i będzie dobrze:tak:

troche sie uspokoilam,dzieki Madziu za pomocne informacje:) tylko dalej jest w polozeniu miednicowym i ciekawi mnie kiedy sie obroci ale jeszcze ma troche czasu moj sie smial,ze bedzie miec weekend bez mojego strachu ze cos jest nie tak,a ja sie ciesze,ze to chlopak!!!

troche sie uspokoilam,dzieki Madziu za pomocne informacje:) tylko dalej jest w polozeniu miednicowym i ciekawi mnie kiedy sie obroci ale jeszcze ma troche czasu moj sie smial,ze bedzie miec weekend bez mojego strachu ze cos jest nie tak,a ja sie ciesze,ze to chlopak!!!
:-):-) Obróci sie obróci,czasem dzieciaczki sie na sam koniec obracają dopiero:tak:
Justyś jak już będziesz chciała,żebym wysłała(wiesz co;-)) to daj znać:tak:

reklama
kurde ja juz mam 10 kg na plusie:(,nie wiem jak to mozliwe,a jeszcze trzy miesiace troche mnie to martwi choc wszyscy mi mowia ze mi to chyba w brzuszek poszlo bo tak to nie widac,a najlepsze jest to ze jeszcze do jeansow sprzed ciazy wchodze normalnie wiec nie wiem gdzie te kilogramy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry