• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

kurde ja juz mam 10 kg na plusie:(,nie wiem jak to mozliwe,a jeszcze trzy miesiace troche mnie to martwi choc wszyscy mi mowia ze mi to chyba w brzuszek poszlo bo tak to nie widac,a najlepsze jest to ze jeszcze do jeansow sprzed ciazy wchodze normalnie wiec nie wiem gdzie te kilogramy...
:-) Może Ci rzeczywiście w brzuszek poszło,nic sie nie martw spadnie Ci waga po ciąży,no i też schudniesz jak będziesz karmić;-)

reklama

Załączniki

• SDC10395-001.jpg
    SDC10395-001.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
Witam dziewczyneczki. Kurcze jak ja wchodzę na BB to wszystkie znikacie:-( No niestety już do pracy trzeba chodzić to nie mam czasu pisać w ciągu dnia:sorry2:
Justysiu strasznie fajnie, że wszystko w porządeczku i Oliwierek się miewa dobrze:-D:-D Nie martw się tak bardzo. Już masz bliżej jak dalej:tak:
Ciekawe co tam u Patrysiu słychać? Madziu nie masz żadnych wieści?
Pozdrowionka dla Kacperka i Igorka:-D
Ja dziś byłam u swojego gina. Przedstawiłam mu sytuację i na razie mam się skupić na usunięciu tego włókniaka z piersi a potem będziemy myśleć o dziecku. Dostaliśmy pozwolenie na staranka tak od maja, czerwca:-D Na razie mam mega stresa co z tym guzkiem bo bardzo się boję jak ja będę po tej operacji wyglądała i funkcjonowała:-(:-(

Śliczny jest,a oczka ma super!!!
:-):-)
Witam dziewczyneczki. Kurcze jak ja wchodzę na BB to wszystkie znikacie:-( No niestety już do pracy trzeba chodzić to nie mam czasu pisać w ciągu dnia:sorry2:
Justysiu strasznie fajnie, że wszystko w porządeczku i Oliwierek się miewa dobrze:-D:-D Nie martw się tak bardzo. Już masz bliżej jak dalej:tak:
Ciekawe co tam u Patrysiu słychać? Madziu nie masz żadnych wieści?
Pozdrowionka dla Kacperka i Igorka:-D
Ja dziś byłam u swojego gina. Przedstawiłam mu sytuację i na razie mam się skupić na usunięciu tego włókniaka z piersi a potem będziemy myśleć o dziecku. Dostaliśmy pozwolenie na staranka tak od maja, czerwca:-D Na razie mam mega stresa co z tym guzkiem bo bardzo się boję jak ja będę po tej operacji wyglądała i funkcjonowała:-(:-(
Kasiu ja jestem teraz dopiero. Nic sie nie martw kochana wszystko będzie dobrze:tak:
A Patrysia pisała do mnie smska,że nie urodziła i niewidać żeby urodziła i 18 ma sie stawić na wywołanie jak samo nie ruszy. Jutro będzie z nami:-)

To znaczy, że ją wypuszczą do domku?
Madziu martwię się, bo mama moja miała mniejszego guzka i po szyciu ma tylko cienką kreseczkę ale ponieważ jest to ubytek w tkance to w tym miejscu ma wklęsłe miejsce a mój guzek jest na prawdę sporawy 12x15x119mm i jak go wytną to będzie jeszcze większy ubytek w tkance. Wiesz martwię się bo jeszcze jestem młoda i nie chcę być oszpecona do końca życia wklęłą piersią. No a poza tym obawiam się, że mimo że stwierdzono, że to włókniak to, że podczas zabiegu okarze się, że jednak jest to rak. Kurczę stresa mam takiego, że się poryczałam wczoraj wieczorem:-(:-(

To znaczy, że ją wypuszczą do domku?
Madziu martwię się, bo mama moja miała mniejszego guzka i po szyciu ma tylko cienką kreseczkę ale ponieważ jest to ubytek w tkance to w tym miejscu ma wklęsłe miejsce a mój guzek jest na prawdę sporawy 12x15x119mm i jak go wytną to będzie jeszcze większy ubytek w tkance. Wiesz martwię się bo jeszcze jestem młoda i nie chcę być oszpecona do końca życia wklęłą piersią. No a poza tym obawiam się, że mimo że stwierdzono, że to włókniak to, że podczas zabiegu okarze się, że jednak jest to rak. Kurczę stresa mam takiego, że się poryczałam wczoraj wieczorem:-(:-(
Kasiu ty mi tu nie wymyślaj że to jakiś rak bo zaraz tam sie do Ciebie przejade
A w którym miejscu masz tego włókniaka? Ja też mam guzki,ale ja mam gruczolaki,z tym że ja mam w jednej piersi mniejszy na dole,a na drugiej to na całym sutku mam:baffled:

Nie martw sie kochana i nie denerwuj

W sumie to tego guzka mam tak, że pod stanikiem nie powinno być go widać ale tak na prawdę to wydaje mi się, że jest tak na 10-12 godzinie w prawej piersi.
Postaram się nie martwić. Na razie mama ma mieć wizytę u swojego lekarza 13 stycznia więc mnie umówi na konsultację ale będę chciała załatwić to tak szybko jak się da.

reklama
W sumie to tego guzka mam tak, że pod stanikiem nie powinno być go widać ale tak na prawdę to wydaje mi się, że jest tak na 10-12 godzinie w prawej piersi.
Postaram się nie martwić. Na razie mama ma mieć wizytę u swojego lekarza 13 stycznia więc mnie umówi na konsultację ale będę chciała załatwić to tak szybko jak się da.
Kasiu wiem,że pewnie myślisz ,że mi łatwo powiedzieć-nie martw sie. Ale ja wierze że wszystko będzie dobrze i trzymam kciuki za to
Ja kiedyś będe musiała też iść do lekarza i zrobić usg czy sie nie powiększyły

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry