• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

DZIEŃ DOBRY:-)

Długo mnie nie było co:-D"wycieczke"sobie zrobiłam superaśna:cool2:

No to tak i ja i synuś ładnie przygotowani do porodu łóżysko dojrzałe szyjka wiotka(pewnie chodzi o to że miękka)no ale rozwarcia ni ma:-pdlatego gin powiedział ze lepiej jak będe w domku leżeć co może ruszy(bo bardzo chciałby abym urodziła naturalnie i nawet mówił teraz trzeba myśleć o porodzie co moze ruszy w tym kierunku jeszcze bardziej grunt nastawienie)badał mi czystość pochwy i jupi wszystko jest ładniutko:-)
No i tak mam już skierowanie wypisane ale ale ALE na cesarke:tak:bo ostatnecznie już musze być rozpakowana 18(hmm i tu mnie on dziwi bo trzyma się tej daty a ja wiem że ja mam na 14 termin no ale niech już mu bedzie)czyli mam być na czczo na 8.00 już w szpitalu tego dnia bo trzeba będzie już rozwi.ązać ciąże a że wywoływac nie mogą mi bo może powstać krwotok(chociaz kto wie jak to będzie czy jednak nie pomęczą mnie sn)tak więc date godzine już mam ustalona teraz tylko pytanie czy dotrwam:confused:z gina słów to może wszystko się zdarzyć że moge urodzić przed ale też nie jest to powiedziane:sorry2:heh no to fajnie trzeba czekać czekać i czekać:sorry2:jedno co mnie bardzo cieszy MOGE BYĆ W DOMKU:-)
Mam nadzieje że ruszy samo i to już niedługo!:-p

JUSTYŚ to super wieści i teraz mi się nie martwić a cieszyć się ciążą na spokojnie:-)GRATULUJE SYNKA!!!
MADZIAS mmm słodziaczek z synka:-)
KROCZEK oj kochana przestań tak myśleć :sorry2:bedzie wszystko dobrze:tak:zajmą się tym i na pewnom to nie jest rak;-)bedzie dobrze tulam i super że masz zielone światełko na staranka to już tuż tuż:-)

reklama
A tak wogole to Czesc dziewczyneczki u mnie znow snieg pada ale temperaturka nie jest niska wiec nie ma tak zle.Widze Madziu,ze mialas kiepska noc moze uda ci sie zdrzemnac w ciagu dnia:),ja za to spalam dzis jak suseł nawet na siku sie nie obudzilam,a psiak spi do teraz tylko sie przeniosl z sypialni do pokoju,bo musi byc zawsze tam gdzie ja albo M,wczoraj siedzial i patrzyl jak mi brzuch skacze i nawet polizal,ciekawe co sobie mysli taki pies:) ale fajnie to wygladalo:)
:-D:-D

Patrysiu to czekasz w domku i dobrze:-):-)

Justyś co tam u Ciebie??

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry