• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej hej!
Dziękuję dziewczynki za słowa wsparcia. Wiecie czasami człowiek ma gorszy dzień i wtedy wszystko mu się wydaje takie straszne:szok:
Patrysiu bardzo dobrze że możesz być w domu i wiedz, że my też czekamy z niecierpliwością na Alanka:-D
Kaira ale miałaś nocne wrażenia:no:
Będę zaglądała na BB bo muszę troszkę dom ogranąć i odwiedzić moją małą Iskiereczkę:-D
Cześć Kasiu:-)

reklama
witam wszystkie mamusie,staraczki i cięzaroweczki:) wow dawnooooooo mnie tu u was nie było. megi f juz urodzila nawet bobaska a ostanio jak pisałam na forum to cieszyla sie bo zobaczyla IIkreseczki na tescie. sporo pewnie mnie omineło, ale chyba nie dam rady nadrobic

tak naprawde to jestem sfrustrowana. i jak w polsce ma byc lepiej, słyszałyscie o tym ze zaklad poracy moze teraz zwolnic kobiete w ciazy w kazdej chwili:wściekła/y: brak slow

Ostatnio edytowane przez moderatora:
HEJ MADZIASSSS:-) I CO TAM U CIEBIE:confused:
WESZLA NOWA USTAWA I TERAZ KOBIETY W CIAZY SA JUZ ZWALNIANE. MOJE 2 KUMPELE W CIAZY JUZ DOSTAŁY ROZWIAZANIE UMOWY,TERAZ PRZEJMUJE JE ZUS ALE POWROTU DO PRACY JUZ NIEMA:no:

HEJ MADZIASSSS:-) I CO TAM U CIEBIE:confused:
WESZLA NOWA USTAWA I TERAZ KOBIETY W CIAZY SA JUZ ZWALNIANE. MOJE 2 KUMPELE W CIAZY JUZ DOSTAŁY ROZWIAZANIE UMOWY,TERAZ PRZEJMUJE JE ZUS ALE POWROTU DO PRACY JUZ NIEMA:no:
No to jest jakieś chore,powiem szczerze że pierwsze słysze
Wg mnie to nienormalne:wściekła/y:

No i pusto:-(:-(

Ostatnia edycja:
Kochane moje Dziewczynki!
Dziękuję Wam za pamięć. Nie odzywam się ponieważ jestem zdołowana. Wczoraj mój M poprosił mnie żebym zrobiła test. Posłuchałam Go i niestety jedna paskudna kreska. Dzisiaj powinnam dostać @,ale cisza. Nawet piersi mnie nie bolą. Niby cykle mam dłuższe niż 30 dni więc może zbyt wcześnie zrobiłam ten test, nie wiem. Wczoraj w pracy nie byłam w stanie pracować. Ryczałam jak głupia. Nie wiem dlaczego tak bardzo zareagowałam na negatywny wynik. Przecież się tego spodziewałam. :-( Mało tego, dzisiaj na bieliźnie zauważyłam ślady śluzu PŁODNEGO!!! :szok: Co to kur..... ma znaczyć?????????? Ja nie wiem! Do lekarza długie terminy. Eh... Biednemu zawsze wiatr w oczy.

Dziękuję Wam za pamięć. Nie odzywam się ponieważ jestem zdołowana. Wczoraj mój M poprosił mnie żebym zrobiła test. Posłuchałam Go i niestety jedna paskudna kreska. Dzisiaj powinnam dostać @,ale cisza. Nawet piersi mnie nie bolą. Niby cykle mam dłuższe niż 30 dni więc może zbyt wcześnie zrobiłam ten test, nie wiem. Wczoraj w pracy nie byłam w stanie pracować. Ryczałam jak głupia. Nie wiem dlaczego tak bardzo zareagowałam na negatywny wynik. Przecież się tego spodziewałam. :-( Mało tego, dzisiaj na bieliźnie zauważyłam ślady śluzu PŁODNEGO!!! :szok: Co to kur..... ma znaczyć?????????? Ja nie wiem! Do lekarza długie terminy. Eh... Biednemu zawsze wiatr w oczy.
Kurcze Kasiulek a może sie zapisz do lekarza nawet jak dłuższy termin jest
A może za szybko teścik zrobiony,nie dołuj sie kochana:-( Trzymam mocno kciuki
Ja to miałam bardzo nieregularne @,ciekawa jestem jak będzie teraz

reklama
Czesc:) ja juz po kawce i biore sie za sprzatanko,milego dnia;)

wiem Kasiu jak to jest tez to przezylam pare razy ale bedzie dobrze moze jeszcze za wczesnie na test i zapisz sie moze do lekarza albo pojdz prywatnie,trzymam kciuki:)!ja tez mialam nieregularne cykle i na dodatek sama nie wiedzialam kiedy sa plodne a kiedy nie,bo z moim sluzem nie bylo zaciekawie,a tempki nie mierzylam,a potem samo jakos wyszlo i bedzie dzidzia Tobie tez sie uda,glowka do gory:)!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry