• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

I ja się witam:-)
Nocka minęła ogólnie dobrze, raz na siusiu byłam:-D
Mały mój cos mało aktywny dziś i trochę sie martwię.. Wczoraj za to dawal czadu na całego aż mnie brzuch bolał od tych wygibasów jego:-D

reklama
I ja się witam:-)
Nocka minęła ogólnie dobrze, raz na siusiu byłam:-D
Mały mój cos mało aktywny dziś i trochę sie martwię.. Wczoraj za to dawal czadu na całego aż mnie brzuch bolał od tych wygibasów jego:-D
Na pewno jest wszystko oki:-):-)
Ja prowadziłam taką tabele ruchów płodu od 30 tyg.i byłam spokojniejsza:tak:

Nie ma nikogo??

Ostatnia edycja:
HEJKA:-)
Witam dziewczynki! Drugi dzień w pracy minął spokojnie. Mały ruch jest ale to tak zawsze w styczniu i lutym.
Kaira strasznie Ci współczuję, ale jak to mówią facet jest jak dziecko no i czasami trzeba nimi porządnie potrząsnąć żeby się opamiętali. Może zrób mu taką kurację szokową:tak:
Patrysiu już 5, a ty jeszcze na nogach:-D
:-Dps.no to super że w pracy luzik:-)
na tych wynikach co dostałam mam do 140%, więc tak podałam... ale obyście miały rację :-):-) Jak przeżyje do czwartku to będzie git :-):-)
ja też miałam norme do 140:tak:coś czuje ze będziesz musiała powtórzyć badanie i ciekawe czy nie będzie teraz jednak z 75g a co do cytrynki z tego co ja wiem można spokojnie:tak:

MADZIAS a gdzie link do głosowania skonczyło się już:confused:ps.WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU IMIENIN KACPERKA :-)

HEJKA:-)

:-Dps.no to super że w pracy luzik:-)

ja też miałam norme do 140:tak:coś czuje ze będziesz musiała powtórzyć badanie i ciekawe czy nie będzie teraz jednak z 75g a co do cytrynki z tego co ja wiem można spokojnie:tak:

MADZIAS a gdzie link do głosowania skonczyło się już:confused:ps.WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU IMIENIN KACPERKA :-)
Skończył sie i nie wygraliśmy:-( Dziękuje Patrysiu:-)
Buziak dla Kapcerka:) a moj maly leniwy jak zwykle:(
Dziękuje Justyś:-)
Nie denerwuj sie,dzwoniłaś do gina? Potem będziesz liczyła ruchy i będziesz spokojniejsza:tak:

Kurcze to późno

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry