• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

dopiero teraz umie pisac cos mi net przez skype nawala chyba go usune:/,widze ze temat kosmetyczny,ja sobie ostatnio kupilam tusz z oriflea i jestem zadowolona:)w sumie to ja caly czas takich zwyklych uzywam albo z avona ale jesli chodzi o avon to jakos nie bylam zadowolona

reklama
Pisałaś pisałaś:tak:
Widze,że humorek masz
Bo ja jakiś dzisiaj taki dzień miałam chociaż wczoraj też:sorry2:

No wlasnie jakis dobry humor mam, jeszcze tylko jutro i weekendzik wolny- jutro mam znowu na 6 do pracy, wiec musze sie wyspac ale posiedze sobie z Wami jeszcze

A cos sie stalo?

czekam az poleci moj serial a w mikrofalowce robi sie juz popcorn

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No wlasnie jakis dobry humor mam, jeszcze tylko jutro i weekendzik wolny- jutro mam znowu na 6 do pracy, wiec musze sie wyspac ale posiedze sobie z Wami jeszcze
:-)
dopiero teraz umie pisac cos mi net przez skype nawala chyba go usune:/,widze ze temat kosmetyczny,ja sobie ostatnio kupilam tusz z oriflea i jestem zadowolona:)w sumie to ja caly czas takich zwyklych uzywam albo z avona ale jesli chodzi o avon to jakos nie bylam zadowolona
Ja wystawiłam na allegro avon,bo mamie zostały jak była konsultantką:tak:

A cos sie stalo?
Jakoś tak:dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry