Madziaas
Już jesteś:)
Oki,ja zaraz też zmykamZmykam spać Madziu. Jutro zaglądnę do was wieczorkiem bo po pracy idę na kawkę z psiapsiułami
Śpij dobrze Kasiu:-)
A jutro miłego spotkania:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oki,ja zaraz też zmykamZmykam spać Madziu. Jutro zaglądnę do was wieczorkiem bo po pracy idę na kawkę z psiapsiułami
Teściowa przyszła po 7 rano prosto z nocnego dyżuru.. teraz jest z M u dziadka za ścianą i podłącza mu kroplówkę.

To sobie nakupiłaś:-)Hejka!!
Ja tez juz nie śpięTeściowa przyszła po 7 rano prosto z nocnego dyżuru.. teraz jest z M u dziadka za ścianą i podłącza mu kroplówkę.
A ja zamówiłam wczoraj na allegro paletę cieni, balsam do ust na noc, pomadkę i róż;-):-) Hi hi i to M płacił![]()

Ja mam fluid z Soraya ten sceniczny i musze przyznac, że świetny jest
Ale chciałabym czegos nowego spróbowac;-) Tzn fluid może i ten sam kupie ale własnie puder w kamieniu bym sobie kupiła tylko nie wiem jaki
Ten nie jest w kamieniu,a w kremie ale w kompakcieOooo puder też mi się kończyJa mam fluid z Soraya ten sceniczny i musze przyznac, że świetny jest
Ale chciałabym czegos nowego spróbowac;-) Tzn fluid może i ten sam kupie ale własnie puder w kamieniu bym sobie kupiła tylko nie wiem jaki
![]()
I jak sie sprawdza? Daj linka to poogladam sobie to może i coś wybiore dla siebieTen nie jest w kamieniu,a w kremie ale w kompakcie
W kamieniu to już długo długo używam z Joko:-)

Jak znajde na allegro ten joko to dam Ci linka. Bardzo fajny jest ten fajny![]()
A ten z Joko? Słyszałam, że woóle kosmetyki z Joko są dobre;-)