Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
starszny ten tydzien jakas zmeczona non stop jestem :/
i powodzonka zycze ;-) ja wlasnei czekam co obecny cykl przyniesie
no tak czasem faceci denerwuja i juz 
Jedno mnie tylko pociesza bo Ci nasi wredni sąsiedzi, co nam drogę zagrodzili, są za głupi na wymyślenie tego przepięcia fazy i siedzą o świeczkach

Może wredna jestem ale mogę się nawet nie kąpać przez tydzień byle by tylko oni nie mieli prądu też przez tydzień
Na marcówkach mi polecają Max FactorAgniesiak i co znalazłaś jakiś tusz?
Ale tą pomadkę to sobie zamówię
Widze, że duużo osób ją zamówiło;-)U mnie od bardzo wczesnych godzin nocnych (ok. 2 w nocy) nie ma prądu a co za tym idzie nie działa pompa i nie możemy używać wody. Teść zrobił jakieś przepięcie faz i prąd jako taki jest ale wody nie można używać tak więc gotujemy wodę z baniaków a kąpać się będę jutro, chociaż bardzo tego nie lubię jak nie mogę się ochlapaćJedno mnie tylko pociesza bo Ci nasi wredni sąsiedzi, co nam drogę zagrodzili, są za głupi na wymyślenie tego przepięcia fazy i siedzą o świeczkach
Może wredna jestem ale mogę się nawet nie kąpać przez tydzień byle by tylko oni nie mieli prądu też przez tydzień
![]()

Takiego nie miałam,pomadka fajna ale ja wole błyszczyki;-)Na marcówkach mi polecają Max Factor
Okazja!!!MaxFactor MasterPiece MAX czarny 7,2 ml (883754247) - Aukcje internetowe Allegro
Sama juz nie wiem który wybrac, zakręciłam sięAle tą pomadkę to sobie zamówię
Widze, że duużo osób ją zamówiło;-)

Nie lubie papierków wypełniaćNie Madziu ja jestem tylko właśnie zmagam się z formularzami zgłoszeniowymi o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej i już mnie coś trafia![]()

:-Ja lubię ale nie znam się zupełnie a te formularze są tak skonstruowane, że bez doświadczonego urzędnika ich nie wypełnisz.