• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Czesc ja tez pomarudze :-pstarszny ten tydzien jakas zmeczona non stop jestem :/
a dzis do tego jakies zle samopoczucie mnei dopadlo ale juz lepiej

Maggie mnei tez dokucza sostanio glowa tzn bol glowy ;-)
Agniesiak no to czekamy czekamy na dobre wiesci :-)
Ola a co za serial ogladasz? ja czekam na dr hausa :-D i powodzonka zycze ;-) ja wlasnei czekam co obecny cykl przyniesie:sorry2:
Justys oj nei denerwuj sie:sorry2: no tak czasem faceci denerwuja i juz :-D

U mnie od bardzo wczesnych godzin nocnych (ok. 2 w nocy) nie ma prądu a co za tym idzie nie działa pompa i nie możemy używać wody. Teść zrobił jakieś przepięcie faz i prąd jako taki jest ale wody nie można używać tak więc gotujemy wodę z baniaków a kąpać się będę jutro, chociaż bardzo tego nie lubię jak nie mogę się ochlapać:wściekła/y: Jedno mnie tylko pociesza bo Ci nasi wredni sąsiedzi, co nam drogę zagrodzili, są za głupi na wymyślenie tego przepięcia fazy i siedzą o świeczkach:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Może wredna jestem ale mogę się nawet nie kąpać przez tydzień byle by tylko oni nie mieli prądu też przez tydzień:cool:

U mnie od bardzo wczesnych godzin nocnych (ok. 2 w nocy) nie ma prądu a co za tym idzie nie działa pompa i nie możemy używać wody. Teść zrobił jakieś przepięcie faz i prąd jako taki jest ale wody nie można używać tak więc gotujemy wodę z baniaków a kąpać się będę jutro, chociaż bardzo tego nie lubię jak nie mogę się ochlapać:wściekła/y: Jedno mnie tylko pociesza bo Ci nasi wredni sąsiedzi, co nam drogę zagrodzili, są za głupi na wymyślenie tego przepięcia fazy i siedzą o świeczkach:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Może wredna jestem ale mogę się nawet nie kąpać przez tydzień byle by tylko oni nie mieli prądu też przez tydzień:cool:
:-D:-D

Na marcówkach mi polecają Max Factor

Okazja!!!MaxFactor MasterPiece MAX czarny 7,2 ml (883754247) - Aukcje internetowe Allegro

Sama juz nie wiem który wybrac, zakręciłam się:-D Ale tą pomadkę to sobie zamówię:tak:Widze, że duużo osób ją zamówiło;-)
Takiego nie miałam,pomadka fajna ale ja wole błyszczyki;-)

Dziewczynki dziękujemy za odwiedzinki na hippie:-):-)
Mój mały wykąpany,nakarmiony i śpi
A w domu super,atmosfera :cool2:
Unikamy sie z teściową i szwagierką,tylko teściu jest spoko:)

No i jestem sama;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry