Agniesiak85
Fanka BB :)
Fajny ten fajny?
Ten Joko czy ten co linka dałas?:-)
Ten Joko czy ten co linka dałas?:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ten Joko czy ten co linka dałas?:-)Ten z astora fajny i joko też,szukam joko na allegroFajny ten fajny?Ten Joko czy ten co linka dałas?:-)

ooo jakie fajne opakowanie:-):-) na allegro nie znalazłam
:-)
:-) Teraz sobie szukam odpowiedniego kolorku
On ma tak jakby dwie powiedzmy półeczki-nie wiem jak to nazwaćooo jakie fajne opakowanieUwielbiam jak kosmetyki mają takie różne, śmieszne opakowania
:-)

Kiedyś miałam,fajne sąMadziu a próbowałas tego błyszczyka? Chodzi mi o firmę, nie kolor;-)
Loreal Paris - błyszczyk Glam Shine MUSE (881216297) - Aukcje internetowe Allegro
Ja miałam kiedyś próbkę i była rewelacyjna!!:-) Teraz sobie szukam odpowiedniego kolorku
![]()

:-)Czesc dziewczyny,widze ze temat kosmetykow ciag dalszyja wam nie doradze,malo sie maluje,ajak juz to uzywam tylko kosmetykow z AA,fluid mam ten sam chyba od pieciu juz lat abo jeszcze dluzej