• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ren Ty już wiesz.... :)

u mnie nadal cisza ale troche mnie podbrzusze czasami boli i nie wiem czy nospa mi nie zaszkodzi?
jak tak dalej bedzie to jutro już zrobię test.

milej niedzieli :happy2:
No wiesz to dopiero cien byl :blink: ale podbrzusze mnie pobolewalo od terminu @ wiec moze i u Ciebie podobnie ;-) a 3 dni przed terminem @ to jakby jajniki kluly:confused:
testuj koniecznie skoro miewasz regularne cykle :tak: powodzenia;-)

Niunia oj nei mam pojecia gdzie mozna kupic

reklama
Kinga mnei tez z wieczora pobolewalo jak na @ tylko ciut slabiej i teraz tez troszke dokucza i plamienia mialam i juz bylam nastawiona na @ a tu jednak jest szansa na cud:sorry2:

ehhh to bedzie niewyspany weekend :dry: zasnelam kolo polnocy bo temperatura sie zwiekszyla i starsznie sie pocilam przez co nei moglam zasnac, a rano juz od 4 nei spie przez pecherz :dry: bo nie ma @ wiec chcielismy testowac i juz musialam wstac:dry:
ale za to jest jakas szansa :sorry2: bo wyszedl cien kreseczki drugiej:zawstydzona/y:
milej neidzieli zycze:-)
REN cichutko Ci juz gratuluje:) i trzymam kciuki zeby z cienia zrobila sie duza gruba krecha:)
NIUNIA nie mam pojecia dzie mozna kupic te pieski
KINIA trzymam kciuki i daj znac jak bedzie wiedziec:)

Milego dnia dziewczyny:)

Kinga mnei tez z wieczora pobolewalo jak na @ tylko ciut slabiej i teraz tez troszke dokucza i plamienia mialam i juz bylam nastawiona na @ a tu jednak jest szansa na cud:sorry2:
no własnie ten ból niby taki @ ale inny... nie wiem czy nospe można brac w naszym przypadku?
Ja plamienia miałam w ciąży z synkiem...
Ciesze się że masz dużą szansę na dzidzię! :)
mam nadzieję że me to... :sorry2:

REN cichutko Ci juz gratuluje:) i trzymam kciuki zeby z cienia zrobila sie duza gruba krecha:)
NIUNIA nie mam pojecia dzie mozna kupic te pieski
KINIA trzymam kciuki i daj znac jak bedzie wiedziec:)

Milego dnia dziewczyny:)
nei dziekuje narazie ;-) rowneiz milej neidzieli zycze:-)
no własnie ten ból niby taki @ ale inny... nie wiem czy nospe można brac w naszym przypadku?
Ja plamienia miałam w ciąży z synkiem...
Ciesze się że masz dużą szansę na dzidzię! :)
mam nadzieję że me to... :sorry2:
no ja tez inaczej ten bol odczuwalam ale stwierdzilam ze wymyslam sobie i nastawilam sie na @ oby i u Ciebie to nei bylo na @
ja tam nic nei bralam aby nei zaszkodzic, choc niby nospa rozkurczowa wiec moze nei zaszkodzi, niby czasem w ciazy lekarz przepisze na jakies dolegliwosci ale ja tam sie nei znam i wole przeczekac
dziekuje za wiare :-) oby i u Ciebie byla wielka szansa

Kina nospe mozesz spokojnie wziasc,ja tez bralam na poczatku bo tez tak jak was pobolewalo mnie podbrzusze tylko,ze tak inaczej:) i sie okazalo ze Oliwier juz siedzi w brzuszku czego wam zycze:)

ehhh to bedzie niewyspany weekend :dry: zasnelam kolo polnocy bo temperatura sie zwiekszyla i starsznie sie pocilam przez co nei moglam zasnac, a rano juz od 4 nei spie przez pecherz :dry: bo nie ma @ wiec chcielismy testowac i juz musialam wstac:dry:
ale za to jest jakas szansa :sorry2: bo wyszedl cien kreseczki drugiej:zawstydzona/y:
milej neidzieli zycze:-)
Kochana ja Ci gratuluje tak cichusio;-) Za 2 dni będzie piękna ciemna druga krecha:tak:
Ren Ty już wiesz.... :)

u mnie nadal cisza ale troche mnie podbrzusze czasami boli i nie wiem czy nospa mi nie zaszkodzi?
jak tak dalej bedzie to jutro już zrobię test.

milej niedzieli :happy2:
Trzymam kciuki nadal:-)
Dzień dobry laseczki
Gdzie można kupić pieska z kiwającą głową do samochodu, poza allegro?
Ja nie mam pojęcia

A tak w ogóle to cześć dziewczynki

reklama
Kochana ja Ci gratuluje tak cichusio;-) Za 2 dni będzie piękna ciemna druga krecha:tak:

Trzymam kciuki nadal:-)

Ja nie mam pojęcia

A tak w ogóle to cześć dziewczynki
czesc Madzia narazie nei dziekuje ale milo ;-)
oby w nastepnym cyklu udalo sie Mmm i Oli :tak:
a jak tam odwiedzinki u rodzicow? wracacie popoludniu czy wieczorem?

narazie uciekam cos zjesc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry