• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Hejka

Ja mialam zajety weekend tzn w piatek i sobote imprezka- takze dzisiaj szlafrok i na kanapie przed telewizorem.M na nocce

Dziewczynki- trzymam kciuki za Ws i dajcie koniecznie znac

U mnie pomalu @ odchodzi i juz sie pozbieralam troszke

No to milej niedzieli

Dzięki dziewczyny za gratulacje:) Cieszymy się z M :)
Kinga! Kciuki zaciśnięte:tak:
Madzia śliczny Kacperek:)
Patrysia Alanek tez cudowny:)
Ja lece ziemniaczki obierac bo tesciowa przyszła.
Do usłyszenia potem!
Dziękuje:-)
Mały:szok:
Śliczny słodki szkrab:-)
Dzięki:tak:
Hejka

Ja mialam zajety weekend tzn w piatek i sobote imprezka- takze dzisiaj szlafrok i na kanapie przed telewizorem.M na nocce

Dziewczynki- trzymam kciuki za Ws i dajcie koniecznie znac

U mnie pomalu @ odchodzi i juz sie pozbieralam troszke

No to milej niedzieli
To fajnie Olu że miałaś imprezki
Trzymam kciuki za Ciebie:tak:

Cześć dziewczynki, to mnie już dzisiaj nikt nie przebije :-):-) Jestem pierwsza :-D:-D :-D
Madziu Kapcerek przeuroczy, śliczny chłopczyk i już jaki duży.
Ren ja również cichutko gratuluję :-):-) Super !!
Maggie - dużo zdrówka życzę, kiepsko by było jakby Cię teraz choróbsko dopadło :-(

Ale mi weekend szybko zleciał, nawet nie wiem kiedy i tak go przebimbałam, że szok.
Mój słodziak w brzuszku tak kopał przez noce, że spać nie mogłam, co chwile go czułam. Ostatnio miał coś leniwe dni, a teraz pewnie nadrabia :-):-D:-D

Spokojnej nocki dziewczynki i do dzisiaj:-):-)

Hejka!!:-D
U mnie tez mroźnie, brrrr:szok:
Ja juz po sniadanku. Mały kopie jak szalony, tzn juz nie kopie a wypycha się bo miejsca malo;-) Zrobiły mi się rozstępy przy pępku z prawej strony:szok: A tak się chwialilam, że nie mam:-D No ale.. moze znikna po porodzie..?:sorry2:

Cześć dziewczynki chciałam się zameldować, że żyję ale miałam kilka ciężkich dni za sobą dlatego mnie nie było. Nie dam rady nadrobić wszystkiego ale pobieżnie przejrzałam coś się u Was działo.
Patrysiu Alanek śliczniutki:-D
Agniesiak gratulacje syneczka.
Oluś widzę, że @ przylazła:wściekła/y:
Madziu dziękuję za pamięć to na prawdę miłe:tak:
Kinia trzymam kciuki za II kreseczki:tak:
Pozdrowionka dla wszystkich

Hej,

Dzięki Kochane

Kinia i jak testowałaś?

Ren - powtórzyłaś teścik?

Madziu - Kacperek super jak zawsze. Co tam z hippem?

Hej Kasiu - fajnie że sie odezwałaś

Agniesiak - smaruj sie kremikiem. Ja moge polecić Fissan - nie mam nawet sztuki rozstęu

Kasiulek - Słonce, gdzież Ty się podziewasz???

Paula - jak Młody?

A ja mam masakry ciąg dalszy. Wody w kuchni nadal brak, nawet prania wstawić nie można bo pralka w kuchni. Ogrzewanie raz chodzi raz nie. A na bioderka nie pojechaliśmy. Samochód nie odpalił. Mały mi wymiotuje. Raz w nocy tym co zjadł a potem rano zwymiotował to co miał w brzuszku. Normalnie czekam co teraz sie złego stanie :-(

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki chciałam się zameldować, że żyję ale miałam kilka ciężkich dni za sobą dlatego mnie nie było. Nie dam rady nadrobić wszystkiego ale pobieżnie przejrzałam coś się u Was działo.
Patrysiu Alanek śliczniutki:-D
Agniesiak gratulacje syneczka.
Oluś widzę, że @ przylazła:wściekła/y:
Madziu dziękuję za pamięć to na prawdę miłe:tak:
Kinia trzymam kciuki za II kreseczki:tak:
Pozdrowionka dla wszystkich
Kasiu nie ma za co:-)
Hej,

Dzięki Kochane

Kinia i jak testowałaś?

Ren - powtórzyłaś teścik?

Madziu - Kacperek super jak zawsze. Co tam z hippem?

Hej Kasiu - fajnie że sie odezwałaś

Agniesiak - smaruj sie kremikiem. Ja moge polecić Fissan - nie mam nawet sztuki rozstęu

Kasiulek - Słonce, gdzież Ty się podziewasz???

Paula - jak Młody?

A ja mam masakry ciąg dalszy. Wody w kuchni nadal brak, nawet prania wstawić nie można bo pralka w kuchni. Ogrzewanie raz chodzi raz nie. A na bioderka nie pojechaliśmy. Samochód nie odpalił. Mały mi wymiotuje. Raz w nocy tym co zjadł a potem rano zwymiotował to co miał w brzuszku. Normalnie czekam co teraz sie złego stanie :-(
Maggie Słońce ale masz ciężko,tylko prosze mi tu nie czekać co sie jeszcze złego stanie bo nic sie nie stanie.Zaraz dostaniesz po tyłku jak będziesz tak myśleć
Kurcze współczuje z tą wodą i ogrzewaniem masakra:-(
A z hippem zaraz sprawdzam czy coś tam zrobili już czy nie

Czemu Igorek tak wymiotuje,może sie za dużo najada czy co,sama nie wiem:-(

Właśnie Ksiulek co z tobą,gdzie jesteś?

reklama
Witam sie i ja:)

Maggie wspolczuje Ci bardzo!,odganiaj mysli,ze sie cos stanie,bo tak jak Madzia napisala po tylku dostaniesz
agniesiak gratuluje chlopaka:)!
Ren powtorzylas tescik:)
Kinga trzymam kciuki daj znac co i jak:)
no wlasnie tez pisalam do Kasiulki na PW i sie nie odzywa:( ciekawe co u niej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry