• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Cześć Dziewczynki,

Ren - to ja po cichutku :-):-):-)

Kinia - trzymam kciukasy.

Mnie wczoraj rozłożyło. Mega katar i temperatura. :-(A jutro mam na bioderka z Małym jechać a w środe szczepienie. Jak sie zarazi to duuuuuuuu.....

No a dziś w nocy rozwaliło piec i ogrzewania brak. No i woda w kuchni zamarzła. Jak nie urok to srac........

Cześć Dziewczynki,

Mnie wczoraj rozłożyło. Mega katar i temperatura. :-(A jutro mam na bioderka z Małym jechać a w środe szczepienie. Jak sie zarazi to duuuuuuuu.....

No a dziś w nocy rozwaliło piec i ogrzewania brak. No i woda w kuchni zamarzła. Jak nie urok to srac........
Ojj Maggie zdrówka Ci życze kochana
Jak Igorek? Mi mały wieczorem dał popalić:dry:
Kurcze to chyba dużo na mi minusie skoro piec rozwaliło:-( było

Ojj Maggie zdrówka Ci życze kochana
Jak Igorek? Mi mały wieczorem dał popalić:dry:
Kurcze to chyba dużo na mi minusie skoro piec rozwaliło:-( było
Dzięki.
Madziu mi tez dał Igorek popalić. Nie mógł zasnąć a potem obudził się o 1:30 zjadł i spał po pół godziny do 4 rano. Potem cyc i o 6 zasnął do 8. Pełnia idzie więc to chyba przez to. Najgorzej że zimno w domu - grzeje pokój piecykiem.
A tak wogóle to na tym hippie dziwnie jest bo np. dziecko z pierwszego miejsca ma głosy z września, października itd. A w styczniu ma malutko

niunia na motoAllegro beda na pewno te psy ;) motoAllegro
Ren mnie podbrzusze pobolewa jak na @ zawsze rano i wieczorem najbardziej.. i wtedy to tylko sie modle...
Cykle mam od września 2009 regularne 29dni.
dziś 31d.c. :sorry2:

Kinia wiem widziałam, nawet scoby doo jest fajny ale ja bym wolała takiego jamniczka czarnego podpalanego, bo takiego mam psa:-)
Mój M wczoraj kupił sobie w Auchanie tablice rej z własnym imieniem, bardzo się mu to podoba.

Dzięki.
Madziu mi tez dał Igorek popalić. Nie mógł zasnąć a potem obudził się o 1:30 zjadł i spał po pół godziny do 4 rano. Potem cyc i o 6 zasnął do 8. Pełnia idzie więc to chyba przez to. Najgorzej że zimno w domu - grzeje pokój piecykiem.
A tak wogóle to na tym hippie dziwnie jest bo np. dziecko z pierwszego miejsca ma głosy z września, października itd. A w styczniu ma malutko
Kurcze to ładnie dał mamie popalić;/
A ten piec będzie naprawiany czy jak?
A to wiesz że nie wiedziałam z tymi głosami,że to tak:confused: W regulaminie pisze niby,że oni zerują liczniki co miesiąc

A to mój mały dzisiaj ;-)

Załączniki

• mis.jpg
    mis.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 41
  • misiek.jpg
    misiek.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 37
  • misioo.jpg
    misioo.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 40
Wracamy po południu chyba,odwiedzinki super:-)
no to najwazniejsze ze odwiedzinki udane:-D
Cześć Dziewczynki,

no racja jak nie przemarsz wojska to urok :dry: wspolczuje ze to tak sie pokrzaczylo dzis Tobie i duzo zdrowka zycze!!

Madzia ale slodziutki!!!!:happy2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzięki dziewczyny za gratulacje:) Cieszymy się z M :)
Kinga! Kciuki zaciśnięte:tak:
Madzia śliczny Kacperek:)
Patrysia Alanek tez cudowny:)
Ja lece ziemniaczki obierac bo tesciowa przyszła.
Do usłyszenia potem!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry