Ren
Bedzie dobrze
a ja o tym nic nie slyszalamMam nadzieje,a ponoć znowu do nas mrozy wracają,blee![]()
oby jednak sie mylili :]Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja o tym nic nie slyszalamMam nadzieje,a ponoć znowu do nas mrozy wracają,blee![]()
oby jednak sie mylili :]Oby:-)a ja o tym nic nie slyszalamoby jednak sie mylili :]
OkiDziewczyny wynalazek w piekarniku ale ziemniaczki jeszcze się dogotowują. Zaraz będziemy jedliLubię gotować wynalazki ale tylko wtedy gdy mam czas i chęci. Dam znać czy smakowały.
:-)
a w lutym przyjdą znowu mrozy duże
Co do mrozów oj tak słyszałam że zima do marca spokojnie będziea w lutym przyjdą znowu mrozy duże
![]()
no mam nadzieje że będzie ładnie bo i my pod koniec marca chrzest chcemy zrobić no i ogólnie tez już chce wiosny...o kurcze to nie fajnie :-( bo my 19go marca lecimy do Pl na urlop i myślałam że będzie już choc troszkę ciepło a nie zapowiada się na to wcale... :-( ehhh

:-):-)Dziewczynki danie wyszło super i pyszne było![]()