Madziaas
Już jesteś:)
Dziękujespokojnego wieczorku zycze o oby Kacperkowi szybko przeszlo to marudne samopoczucie;-)
Dobranoc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękujespokojnego wieczorku zycze o oby Kacperkowi szybko przeszlo to marudne samopoczucie;-)
Cześć KasiuWitam dziewczynki się niedzielnie. U mnie jest dziś fajnie na dworku. Znów robię wynalazek na obiadek. kotlety z piersi kurczaka obtaczane w panierce z majonezu i marchewki. Ciekawe jak wyjdąMiłego dnia życzę
Dziękuje i wzajemnie:-)witam sie :-)
Madzias spokojnej niedzieli zycze ;-)
Kroczek wow ale cuda pichcisz :-) ale ja to moglabym u Ciebie jadac bo lubie takie wynalazki
a u nas ladna pogoda sloneczko swieci tylko nie wiem ile stopni jest![]()
A tu jeszcze tyle do wiosny.....:-(ale z takim slonkiem na niebie to odrazu milej prawie jakby wiosna szla;-)
Mam nadzieje,a ponoć znowu do nas mrozy wracają,bleeszybko zleci i zaraz bedzie kwiecien i wszystko bedzie sie zielenic i swieta wielkanocne i wogole bedzie juz milo i wesolo :-) najgorsze meisiace zimowe juz zlecialy;-)