Madziaas
Już jesteś:)
Miłej pracyUciekam szykowac sie do pracy, wpadne pozniej. Papa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Miłej pracyUciekam szykowac sie do pracy, wpadne pozniej. Papa
Oki:-)Ola - super fotki, ale mi sie takie ciepełko marzy :-)
Madzia - ja już wczoraj spałam jak esa dostałam. Nieźle odleciałam bo nawet nie słyszałamJak Kacperek? Zjadł już zupke???

Oki:-)
On coś woli mleczko zamiast zupek![]()

Musi sie przyzwyczaić
Mój pazera chyba będzie wszystko wcinał. Na syrop sie rzucił jakby to schabowy był 

Mój taki marudny,że aż dzisiaj siły nie mamMusi sie przyzwyczaić
Mój pazera chyba będzie wszystko wcinał. Na syrop sie rzucił jakby to schabowy był
![]()
Herbatki troche,ech. I znowu spać

Oj Kacperek widze tresuje mamusieMój taki marudny,że aż dzisiaj siły nie mam
Troszke z nim pospałam,chce co chwile co innego.Raz mleko-łyczkaHerbatki troche,ech. I znowu spać
W ogóle on nie chce siedzieć tylko stać i krzyczy na mnie że go sadzam![]()
Madziu może on odrazu chodzić zacznie 
A ja w tym czasie upiekłam kruche ciasteczka. A jak mi jutro pozwoli to zrobie naleśniki z farszemChyba zacznie chodzićOj Kacperek widze tresuje mamusieMadziu może on odrazu chodzić zacznie
A Igorek od soboty kupy nie walnął. Za to od 18.00 do 19:30 leżał na macie i walił z piąchy słonia, śmiał sie do małpki i gadał z papugąA ja w tym czasie upiekłam kruche ciasteczka. A jak mi jutro pozwoli to zrobie naleśniki z farszem
Mały uparciuch:-)Ja też zaraz uciekamMadziu zmykam spać. Tak więc buziaki i do juterka. Jeszcze lukne bo Młody coś stęka w łóżeczku...