• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dzień Dobry Kobitki. Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet :-D A co kobieta kobiecie też może złożyć życzenia:-D
Ale z Was Madzie ranne ptaszki:tak:

Agapasku współczuję i promotora i przejść z dresami ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bo po ciąży będą jak znalazł;-)

Ciekawe co tam u Aguniak. Widziałam, że dodawane są zdjęcia na nk a ona sama się nie odzywa. No chyba jest już w domku:confused:

Czesc kobiety;) u mnie dzis rano -5,a ja musialam do osrodka smigac na badanka ale mam blisko to nie bylo tak zle,no i spotkalam jedna znajoma,druga potem jeszcze bylam na lekkich zakupach i znowu pogaduchy i dopiero weszlam do domu ale raz na jakis czas wychodze to musialam pogadac:)
Madziu ucaluj Kacperka za tak wspanialy bukiecik:*
Agniesiak pewnie juz w domu,mogla sie chociaz odezwac co u niej i jak maluszek wszytkie trzymalysmy kciuki,a ona nas tak tu zostawila bez info,AGNIESIAK DOSTANIESZ PO TYLKU!!!:P
Milego dnia dziewuszki:)
a,no i lece podlac drzewka;)

reklama
Hej Kochane :-)
Maggie to rzeczywiście też trafiłaś z tym sprzedającym :wściekła/y::wściekła/y: Szkoda, że niektórzy to tacy kretyni :wściekła/y::wściekła/y: Są nieuczciwi i powinni takich ściągać z allegro...tylko, że oni i tak założą nowe konta i dalej będą oszukiwać :wściekła/y::wściekła/y: No cóż, na szczęście są też porządni sprzedawcy :-):-)
Kinia - super, że już remoncik będzie, będziesz miała z głowy ... a jaki chcecie kolorek farby ???
Mój mąż stwierdził, że pomaluje nam pokoik w sobotę jak ja będę na uczelni - już widzę ten sajgon :-D:-D:-D Ale muszę bo mi czas troszkę ucieka, a jeszcze muszę resztę rzeczy przygotować dla siebie do szpitala i dla synka do szpitala i do domku :-):-) Mam nadzieję, że na początek kwietnia będę już naszykowana ze wszystkim :-):-)

Madziu - ucałuj Kacperka i podziękuj za kwiatuszki. Taki malutki a już zna się na rzeczy :-D:-D

A ja siadłam do kompa żeby pisać pracę :confused: i oczywiście zaczęłam od bb :-D:-D:-D
Ale już zabieram się do pracy. Dam Wam znać wieczorkiem jak było na szkole rodzenia :-):-) Buziaki i miłego dnia kobitki :-)

Drzewka podlane !!!! :-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry