• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Och Patrysiu strasznie mi przykro, że Bartuś tak się męczy. Trzymam kciuki za niego i będę się za niego modliła. Na pewno będzie dobrze. Silny jest i widać, że walczy.

Madziu to super sprawa. Ja jeszcze nic nie dostałam:-( Och przepraszam oprócz e-bukiecika od Kacperka:tak:

reklama
Och Patrysiu strasznie mi przykro, że Bartuś tak się męczy. Trzymam kciuki za niego i będę się za niego modliła. Na pewno będzie dobrze. Silny jest i widać, że walczy.

Madziu to super sprawa. Ja jeszcze nic nie dostałam:-( Och przepraszam oprócz e-bukiecika od Kacperka:tak:
Mężuś przyjedzie i dostaniesz jakiś prezencik;-);-)

Ten mój Bączek śpi mi na kolanach i trzyma mnie za sweterek żebym go nie położyła do łóżka:-D:-D
Zagłosujecie?:) Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com

Dzien dobry dziewczynki

Wszystkiego naj z okazji Dnia Kobiet

Ja tylko na chwile bo musze pisac prace na rachunkowosc tzn same cwiczenia do rozwiazania- czego nie cierpie no ale jeszcze byle do czerwca i koniec roku :)

Kacperku- dziekujemy zas bukiecik- buziaczki

Drzewka podlalam, reszte glosów tez oddalam.

Kinia super zdjęcia

Patrysiu Aniołek Stróż dla Bartusia. Teraz już na pewno będzie już tylko lepiej.

Załączniki

• n700ad82b3e00313b1&#9.jpg
    n700ad82b3e00313b1&#9.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry