Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
heheheMój to w ogóle nie przepada za zupami no chyba że właśnie taką gęstą zrobie.On woli mięchoJa to nazywam zapchajzupą bo mój M lubi taką gesta ze łuzka staje
Ja to nazywam zapchajzupą bo mój M lubi taką gesta ze łuzka staje
Hi hi zanim sie obejrzysz to będziesz ganiać za nim po całym domuJa jestem,zaglądam co chwilke
Ucze małego raczkować-może źle powiedziane uczePomagam mu troszke,ale średnio nam to wychodzi
))))
ja jestem- napisalam juz wieksza czesc pracy i robie przerwe bo mi mozg paruje juz![]()
Rozumiem Kasiu.. No to jak trzeba poczekać i nawet ma to ci wyjść na zdrowiu lepiej to warto poczekać te 3miesiace.Kiniu raczej ze starankami się wstrzymamy na razie bo muszę się zagoić po tym ostatnim zabiegu no i muszę zrobić to HSG chociaż jak poczytałam na czym to polega to wcale mi się to badanie nie uśmiecha. No ale mus to mus. No i jeszcze chcemy pobrać jakiś czas te specyfiki co nam zalecono. Więc raczej te 3 miechy co mam w suwaczku sa data realną.