• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Madzia fajnie sie smieje twoj Kacperek :))
Ola odpocznij nie ma co przemęczać umysłu ;)
kroczek i co namówiłaś męża? staranka bedą szybciej??? :D

Grochówka dobra zupa:) Pare dni temu nawet mieliśmy na obiad, mój mąż lubi ale potem jakie bąki są to uuhh :-D hehehe

Kiniu raczej ze starankami się wstrzymamy na razie bo muszę się zagoić po tym ostatnim zabiegu no i muszę zrobić to HSG chociaż jak poczytałam na czym to polega to wcale mi się to badanie nie uśmiecha. No ale mus to mus. No i jeszcze chcemy pobrać jakiś czas te specyfiki co nam zalecono. Więc raczej te 3 miechy co mam w suwaczku sa data realną.

A co tam Kasiu w necie szukasz??:-)
Ja posprzątałam,zrobiłam pranie i mi sie nudzi
Latam po allegro;-) Jeszcze 4 godziny moja aukcja;-)

Trzymam kciuki Kasiu,zlecą szybciutko 3 miesiące:)

Maggie widze Ciee:))

Ostatnia edycja:
No wkońcu mam chwilke. Rano byliśmy na pobraniu krwi, potem w piekarni po bułeczki i ciasto jogurtowe z jabłkami prosto z pieca - mniam. Potem do domku, jedzonko i spacerek z kumpelą. Teraz młody podjadł i zasypia w bujaczku sam a ja siedze obok i smoczka podaje jak wypadnie. Ogarnia się Igorek sam, nie płakusia ani nic. Ataki płaczu są tylko jak chce jeść. :) A wogóle to od wczoraj wieczorem tylko raz zjadł sztuczne i tylko 70 ml. W nocy je cycusia a za dnia mu ściągam swoje i je butlą bo ciągnąć cyca nie chce. Dziwne.

Ja jestem,zaglądam co chwilke
Ucze małego raczkować-może źle powiedziane ucze:)Pomagam mu troszke,ale średnio nam to wychodzi:)))))
Hi hi zanim sie obejrzysz to będziesz ganiać za nim po całym domu :)
ja jestem- napisalam juz wieksza czesc pracy i robie przerwe bo mi mozg paruje juz :)

Super ale odpocznij sobie :)

Patrysiu - strasznie mi przykro z powodu Bartusia - oby już tylko lepiej było :)

A na Agniesiak ja sie obrażam

reklama
Kiniu raczej ze starankami się wstrzymamy na razie bo muszę się zagoić po tym ostatnim zabiegu no i muszę zrobić to HSG chociaż jak poczytałam na czym to polega to wcale mi się to badanie nie uśmiecha. No ale mus to mus. No i jeszcze chcemy pobrać jakiś czas te specyfiki co nam zalecono. Więc raczej te 3 miechy co mam w suwaczku sa data realną.
Rozumiem Kasiu.. No to jak trzeba poczekać i nawet ma to ci wyjść na zdrowiu lepiej to warto poczekać te 3miesiace.
A potem bedziemy kibicować!!! ;))

maggie czemu się obrażasz na Agniesiak??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry