• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
O to Kacperek jest już taki spryciarz, że zaczyna raczkować! Ale ten czas leci. Ja jeszcze wypełniam jakieś papierki do zusu
Kasiu on niedawno próbował coś,a teraz leniuszkowi sie nie chce i próbuje mu pomóc troszeczke:)) Ale on sie ze mnie śmieje:-) Właśnie zrobiłam mu zdjęcia:-D:-D

Załączniki

• 080320101282.jpg
    080320101282.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 44
  • 080320101284..jpg
    080320101284..jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 43
Ale ten Twój Kacperek jest słodziutki. Jak ciastko z kremem.
Oluś koniecznie zrób przerwę bo Ci się zwoje przegrzeją:)

Dzięki Kasiu:)
Właśnie właśnie Olu odpocznij:)

No dziewczynki macie racje- odpoczynek musi byc, juz sie pomalu rozpraszalam wiec nie bylo sensu sie meczyc. Za niedlugo bede meza budzic, po nocce spi, na obiad mamy grochowke co zrobilam juz wczesniej- pierwszy raz w zyciu ale wyszla jak od mamy :) hihi a Wy co porabiacie

Kasiu- mialas nam sie kuchnia pochwalic jak skonczysz projekt

Madziu- Kacperek jest boski- maly przystojniacha

No dziewczynki macie racje- odpoczynek musi byc, juz sie pomalu rozpraszalam wiec nie bylo sensu sie meczyc. Za niedlugo bede meza budzic, po nocce spi, na obiad mamy grochowke co zrobilam juz wczesniej- pierwszy raz w zyciu ale wyszla jak od mamy :) hihi a Wy co porabiacie

Kasiu- mialas nam sie kuchnia pochwalic jak skonczysz projekt

Madziu- Kacperek jest boski- maly przystojniacha
Mój mąż też po nocce
Dziękuje:)
Ja jeszcze nigdy nie próbowałam robić grochówki,musze kiedyś spróbować

Mój mąż też po nocce
Dziękuje:)
Ja jeszcze nigdy nie próbowałam robić grochówki,musze kiedyś spróbować

Mialam ugotowany zamrozony groch jeszcze z Wiglii (za duzo ugotowalysmy z mama do kapusty), wywar na wedzonych zeberkach, boczek i ziemniaczki w kostke i zupki na 2 dni dla nas :) Trzeba sobie w zyciu radzic- nie ma co sie przemeczac

Ostatnia edycja:
reklama
Wiem Oluś pamiętam ale jeszcze nie jest dokończona bo ja jestem taka, że nie mogę się zdecydować i robie sobie kilka wersji. No a poza tym w tym programie co ja robię nie ma tych płytek co mi się podobają więc mój M jak bedzie miał chwilkę to wstawi mi te płytki w innym programie. A ja chciałabym juz wam pokazac taką kuchnie skonczona na tip top.

Madziu ja już grochówke robiłam pare razy. Prosta jak drut. Tak jak Ola pisze.

Ja znow siedze nad notatkami i jak zwykle zamiast pisac to szperam po necie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry