• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Oto zdjątka z wczorajszego spaceru i z dzisiaj rana

Załączniki

• Hades i Raduś..jpg
    Hades i Raduś..jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 41
  • Hades i ja..jpg
    Hades i ja..jpg
    48 KB · Wyświetleń: 42
  • Hades..jpg
    Hades..jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 34
  • Hades 1..jpg
    Hades 1..jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 38
śliczna ta wasza psinka:),ja z moim na spacerki nie chodze bo mu zimno wasza ma grubsze futerko widac i jest wieksza,a mi go zal jak tak idzie i sie trzesie,leci tylko na siku i jest zaraz z powrotem,no chyba ze poczuje ze moze uciec to mu nie jest zimno,ostatnio go nie bylo trzy godziny myslalam,ze zawalu dostane:( tak sie o niego balam ale wrocil caly i zdrowy ale juz mamy furtke zabezpieczona to jestem spokojniejsza:)

Rozumiem Cię Justyś bo mój Hadesik niby jest jednym z większych psów na wsi ale i tak jak go długo nie ma to bardzo się o niego martwię. Strasznie kocham tego mojego niedobruszka. W ogóle sie mnie nie słucha:dry:
Justyś a Ty wklejałaś kiedyś zdjęcie swojego pieska? Bo powiem szczerze nie wiem jak wygląda.

DZIEŃ DOBRY:-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU KOBIET!!!!!
Patrysiu a co tam u Twojej siostry i Bartusia?
nie pisałąm bo nie chciałam zasmucać:-(z Bartusiem jest ciężko:-(na szczescie już się lekko poprawiło ale Bartusia przy życiu utrzymywała maszyna czyli był podłączony pod respirator:-(nie oddychał maluszek złapał zapalenie płuc(przy wadzie serduszka to źle):-(karmiony był przez rurke umocowaną w nosku:-(ale od wczoraj zaczął pić z butelki bo i zaczął także samodzielnie oddychać i narazie jest stabilnie i leżą na oddziale pediatrycznym(siostra jest z nim 24 godz.na dobe) w Gdańsku:tak:czyli się poprawia:tak:i oby tak dalej...
Oto zdjątka z wczorajszego spaceru i z dzisiaj rana

Znam to- oni chyba maja cos w genach nietak z pamiecia- nie wazne ile razy powtorzysz to i tak robia swoje
na szczescie mój M nie rządzi w kompie:-pja ściągam różności a M jak coś chce to mu ściągne bo ogólnie M nie siedzi na kąpie za dużo i szczerze nie wie za bardzo co i jak ściągać bo ja tym się zajmuje;-)
Madzia kliknełam :)

Nie poznaje własnego syna. Jest zadowolony, nie płacze, bawi sie albo śpi. Normalnie najodzone dziecko wkońcu mam i wychodzi na to że go głodziłam. Teraz je pazernie za dużo i ulewa bo chyba myśli że znowu jedzonka nie będzie :(
no zaraz po tyłku dostaniesz:wściekła/y:nie wolno tak myśleć:no:skąd mogłaś wiedzieć...najważniejsze że teraz jest dobrze:tak:
A ja byłam dzisiaj u promotora, jutro zabieram się za poprawki, czepia się takich pierdół, że masakra. I tak nie miałam tak najgorzej bo moim koleżankom kazał pisać od nowa... co za typ !!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Mój maluszek się dzisiaj rozbrykał :-D:-D, tak śmiesznie kopał mnie dzisiaj i podpychał mi chyba stópkę pod żebra, momentami aż bolało :szok: Ale cieszę się, bo przez ostatnie dni był taki spokojniutki... Jutro lecimy zobaczyć do tej szkoły rodzenia, strasznie ciekawa jestem jak będzie :-). Zamówiłam sobie z neta na tą okazję spodnie dresowe ciążowe i kurcze za małe przyszły :-(:-( Musiałam lecieć dzisiaj do sklepu za dresikami, ale całkiem fajne znalazłam, więc w sumie jestem zadowolona :-D:-D.
co za dupek z promotora i tego sprzedawce z allegro:wściekła/y:super że maluszek tak mamusi tańcuje w brzusiu:-)

MADZIAS dałam głosik na tą stronke inną a na tym paretain(nie wiem czy dobra nazwa)nie moge juz zagłosować bo co chwuile pisze "wybrałeś to zdjecie"i nie moge już oddać głosika:sorry2:

Kochane i mam problem z podlaniem drzewek nie chcą mi się otworzyć stronki tylko KINDZE udało mi się po oddałam na innym wątku:sorry2:

A to ja z moimi szczęściami:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry