Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

FajnuchnyOto zdjątka z wczorajszego spaceru i z dzisiaj rana

nie pisałąm bo nie chciałam zasmucać:-(z Bartusiem jest ciężko:-(na szczescie już się lekko poprawiło ale Bartusia przy życiu utrzymywała maszyna czyli był podłączony pod respirator:-(nie oddychał maluszek złapał zapalenie płuc(przy wadzie serduszka to źle):-(karmiony był przez rurke umocowaną w nosku:-(ale od wczoraj zaczął pić z butelki bo i zaczął także samodzielnie oddychać i narazie jest stabilnie i leżą na oddziale pediatrycznym(siostra jest z nim 24 godz.na dobe) w GdańskuPatrysiu a co tam u Twojej siostry i Bartusia?
czyli się poprawia
i oby tak dalej...Oto zdjątka z wczorajszego spaceru i z dzisiaj rana
na szczescie mój M nie rządzi w kompieZnam to- oni chyba maja cos w genach nietak z pamiecia- nie wazne ile razy powtorzysz to i tak robia swoje
ja ściągam różności a M jak coś chce to mu ściągne bo ogólnie M nie siedzi na kąpie za dużo i szczerze nie wie za bardzo co i jak ściągać bo ja tym się zajmuje;-)no zaraz po tyłku dostanieszMadzia kliknełam
Nie poznaje własnego syna. Jest zadowolony, nie płacze, bawi sie albo śpi. Normalnie najodzone dziecko wkońcu mam i wychodzi na to że go głodziłam. Teraz je pazernie za dużo i ulewa bo chyba myśli że znowu jedzonka nie będzie![]()
nie wolno tak myśleć
skąd mogłaś wiedzieć...najważniejsze że teraz jest dobrze
co za dupek z promotora i tego sprzedawce z allegroA ja byłam dzisiaj u promotora, jutro zabieram się za poprawki, czepia się takich pierdół, że masakra. I tak nie miałam tak najgorzej bo moim koleżankom kazał pisać od nowa... co za typ !!!.
Mój maluszek się dzisiaj rozbrykał, tak śmiesznie kopał mnie dzisiaj i podpychał mi chyba stópkę pod żebra, momentami aż bolało
Ale cieszę się, bo przez ostatnie dni był taki spokojniutki... Jutro lecimy zobaczyć do tej szkoły rodzenia, strasznie ciekawa jestem jak będzie :-). Zamówiłam sobie z neta na tą okazję spodnie dresowe ciążowe i kurcze za małe przyszły :-
-( Musiałam lecieć dzisiaj do sklepu za dresikami, ale całkiem fajne znalazłam, więc w sumie jestem zadowolona
.
super że maluszek tak mamusi tańcuje w brzusiu:-)

Dostałam od moich chłopaczków moje ulubione ptasie mleczko i tulipankaA pochwal się co to było!