Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć wszystkim
No ja także dołączam do grona starajacych się 2009.
Staramy sie z narzeczonym od września 2008 i jak narazie bez efektów....
Mam nadzieję, że razem będzie nam raźniej:-)
Oczywiście jako życzenia świąteczne i noworoczne...życzę wszystkim nam staraczkom szybkiego zafasolkowania![]()
Pozdrawiam serdecznie i tez zycze szybkiego zafasolkowania
:-)
Mężatkado końca roku jeszcze parę dni, może akurat, a jak nie to w styczniu na bank:-) zobaczysz:-) ja trzymam kciuki, za Twoja fasolinkę, która niedługo u Ciebie zamieszka:-)

Jeżeli chodzi o dni płodne po owulacji to ciężko powiedzieć ale z regóły jest to jeszcze 1 lub max 2dni kiedy kobieta ma możliwość zajsc w ciąze.
Ja w tym miesiącu mam tylko 1dzien po owulacji płodny-pn.
Też trzymam za Ciebie kciuki;-)
i pamietaj że jak nie teraz to nastepnym razem moze sie udaBuźka
, mysle ze owulke mialam 2-3dni temu(pomagalam sobie testami
) a ty? Jak tam twoje obliczenia?:-)Pozdrawiam serdecznie....Mężatka a powiedz mi kochana, robiłaś jakieś badania?
ja byłam u ginki, zrobiła mi usg i stwierdziła, że nie mam owulacji, moje pęcherzyki nie dojrzewają:-( w poniedziałek idę na badania mam ich razem 5 sztuk z jakimś testem, między innymi są tam badania na prolaktynę, na przysadkę mózgową i coś tam jeszcze.
Chciałabym Ci rybko pomóc, ale nie wiem dlaczego,może warto by było sie gina popytać, zawsze jakby nie było to fachowa porada![]()