Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja ci niestety nie pomoge,nie znam sie na tym wogóleDziewczynki- znalazlam w sklepie dzisiaj olej z wiesiolka w kapsulkach i castagnus. Zamierzam kupic- moze mi któras szybko poradzic. Castagnus chyba do owulacji, a wiesiolek? Pomozcie pliss jutro chce kupic i na dniach dostane okres- bede baaardzo wdzieczna za porade jak to brac- nie moge doszukac sie postów na ten temat

Kochanie! Dla Ciebie i Twojego małża z okazji 2 rocznicy ślubu ogromne buziaki i szybko fasoleczki życzę! Całusy!![]()

Babki mi z M dzisiaj stuknęło 6 lat
![]()

i różowej fasolki
:-)No to gratulki, nam 17/05 minie 2 lata po slubie, a 19/05 10 lat razem.
U mnie nadal brak @, chyba cos mi sie zaczna cykle ponad 30dniowe, kurdee

Mnie pobolewaja jajniki na zmiane i troche macica- takze @ murowana, trudno- ale mogla by juz przyjsc
Ja troszke dzis tez cos takiego poczulam, ale piersi nadal nic a nic. Kupilam kolejny test i mam zamiar jutro sie przetestowac (tym razem porzadnie). Kto jeszcze nie spi-prosba o trzymanie kciukow.
Dziewczynki- znalazlam w sklepie dzisiaj olej z wiesiolka w kapsulkach i castagnus. Zamierzam kupic- moze mi któras szybko poradzic. Castagnus chyba do owulacji, a wiesiolek? Pomozcie pliss jutro chce kupic i na dniach dostane okres- bede baaardzo wdzieczna za porade jak to brac- nie moge doszukac sie postów na ten temat