Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też już uciekam. Milutkich snów ci życze :-)Magdusiu ja uciekam do lozeczka bo jutro o 7 pobudka bo musze cos na spotkanie z promotorem uszykowac
ja już walczę w pracy
Witam popołudniowo. Przyszła mamusiu przykro, że nie pojawiła się ta druga wymarzona kreseczka ale jak to mówią grunt to pozytywne myślenie. Niestety widzę, że chwilowo wysyp fasolinek się zatrzymał. Ja tez nie liczę za bardzo na to, że w tym cyklu będzie u mnie fasolka ale bardzo bym się cieszyła gdyby się chociaż pojawiła owulacji. Ostatnią wizytę monitoringu w tym miesiącu mam 18 maja i strasznie się denerwuję, czy będzie miała ginka dla mnie dobre wieści. Pomyślicie pewnie, że niepoważna jestem ale zakupiłam sobie nawet na allegro te ziółka ks Sroki i popijam je co wieczór. Tak bardzo bym chciała, żeby się pojawiła owulka. Dziewczynki jeśli możecie to prześlijcie troszkę pozytywnych fluidków bo już mi się rezerwa świeci:-(
łap kochana Cześć Dziewczynki,
Jak tam humorki? Mi fasola daje w kość od czasu powrotu znad morza. Chyba wolała jod i wodę a nie zatłoczoną i zabieganą Warszawke.
Już lepszy humorek? Kochanie za chwilkę Twój ślub - ciesz się wolnością póki możesz![]()
wiem coś o tym, bo niedawno byłam

i na szczęście 3 dni przed ślubem mam relaks -> środa fryzjerka, czwartek paznokcie, piątek kosmetyczka:-) aha no i w sobotę 16 maja wieczór panieński
kochana odpoczywaj dużo, żeby fasolinka zdrowo rosła:-)
.