• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witam dziewczyny:-D ja już walczę w pracy:tak:

Witam popołudniowo. Przyszła mamusiu przykro, że nie pojawiła się ta druga wymarzona kreseczka ale jak to mówią grunt to pozytywne myślenie. Niestety widzę, że chwilowo wysyp fasolinek się zatrzymał. Ja tez nie liczę za bardzo na to, że w tym cyklu będzie u mnie fasolka ale bardzo bym się cieszyła gdyby się chociaż pojawiła owulacji. Ostatnią wizytę monitoringu w tym miesiącu mam 18 maja i strasznie się denerwuję, czy będzie miała ginka dla mnie dobre wieści. Pomyślicie pewnie, że niepoważna jestem ale zakupiłam sobie nawet na allegro te ziółka ks Sroki i popijam je co wieczór. Tak bardzo bym chciała, żeby się pojawiła owulka. Dziewczynki jeśli możecie to prześlijcie troszkę pozytywnych fluidków bo już mi się rezerwa świeci:-(

Przesyłam pozytywne fluidki:-D łap kochana
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cześć Dziewczynki,

Jak tam humorki? Mi fasola daje w kość od czasu powrotu znad morza. Chyba wolała jod i wodę a nie zatłoczoną i zabieganą Warszawke.
Już lepszy humorek? Kochanie za chwilkę Twój ślub - ciesz się wolnością póki możesz :-D:-D:-D

Kochana oczywiście, że nad morzem lepiej niż w Warszawie:-D wiem coś o tym, bo niedawno byłam:tak:
38d13ba5f7.jpg 843101d699.jpg

A humorek oczywiście, że mam lepszy, bo wczoraj po prostu byłam bardzo zmęczona i zasypiałam prawie na stojąco, a dziś czuję się o niebo lepiej:-) ślubem jeszcze się nie denerwuję, ale pewnie dlatego, że o wszystkim muszę pamiętać i jeszcze parę spraw załatwić:-D i na szczęście 3 dni przed ślubem mam relaks -> środa fryzjerka, czwartek paznokcie, piątek kosmetyczka:-) aha no i w sobotę 16 maja wieczór panieński:tak: kochana odpoczywaj dużo, żeby fasolinka zdrowo rosła:-)

Kochane buziaczki i pozytywną energię wysyłam na cały dzionek:-D

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki!
Normalnie BB wciąga jak narkotyk:-D.
Mamo sówko dziękuję za fluidki. Bak fluidkowy się już napełnił więc i inaczej patrzę dziś na świat:-).
Justys84 może to fasolinka:tak:
Wiecie co muszę sobie wstawić sówaczek z odliczaniem do owulki i testowaniem ale skoro mam różnicę 2-3 dni w długości cyklów to nie wiem czy to ma sens.

ach nie wiem juz co myslec moze jutro rano powtorze test wtedy juz bedzie wiarygodny w 100%,bo to bedzie 4 dzien spoznienia

KROPTUSIU co u Ciebie jak tam mały groszek:) ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry