Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Witam ja czekam na @ już mnie wszystko boli.Dostałam dziś tel do niby dobrej doktorki na Śląsku, wiec może się zmobilizuję.Pomalutku czas zacząć starankaWydaje mi się że się chyba pozbierałam w końcu do kupy.
Jestem w trakcie ocieplania domku, i mam taki bałagan wszędzie że nie wiem kiedy to posprzątam, bo cały przyszły tydzień w pracy
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego week![]()
:-)hej dziewczynki
jak się dzisiaj miewacie. ja wpadłam sobie na chwilę do pracy... heheh w odwiedziny. dziś byłam pewna że jednak @ przyjdzie od wczoraj bolał mnie brzuch, a dzisiaj zamiast @ biały śluz...... brzuch pobolewa nadal. szyjka zamiast się obniżać to nadal jest średnio wysoko i zrobiła się miekka jakaś... ehhh ale zamknięta. narazie nie testuje... czekam na @. twarda jestem, hehe
pozdrawiam

Kochana jak można zbadać szyjkę macicy??
szyjke badasz raz dziennie
obojętnie rano czy wieczorem, byleby mniej więcej o tej samej porze.
stajesz sobie na jednej nodze drugą opierasz np o wanne. wprowadzasz do pochwy dwa palce, wskazujący i środkowy, tak aby dotknąc szyjki. jeśli jest miękka jak warga i jest wysoko ( czyli powiedzmy ledwo jej sięgasz) to masz dni płodne, jeśli jet nisko i jest twarda i zamknięta (otworek w środku szyjki jest malutki) to dni niepłodne. tuż przed miesiączką szyjka twardnieje i obniża się.
nie wiem czy wszystko napisałam... jak cos mi się przypomni to dopiszę