• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

nie ma problemu
chyba nie doczekam do badania.na dodatek w poniedziałek i wtorek pracuje o 7 rano do 19, więc totalna masakra, nie zdążę nigdzie na bete skoczy a poza tym nie wiem czy w ogóle będę miała na to siłę. ehh więc musze poczeka do środy i dopiero test. no chyba że @ się jednak napatoczy....
słuchajcie macie może jakieś witaminki ziółka czy coś co pomaga zafasolkowac?

Na wątku starania - wątpliwości dziewczynki napisały o witaminkach. tez o to pytałam. Wejdź i zobacz, no i zapraszamy również tam:tak::-D

reklama
hej dziewczynki
jak się dzisiaj miewacie. ja wpadłam sobie na chwilę do pracy... heheh w odwiedziny. dziś byłam pewna że jednak @ przyjdzie od wczoraj bolał mnie brzuch, a dzisiaj zamiast @ biały śluz...... brzuch pobolewa nadal. szyjka zamiast się obniżać to nadal jest średnio wysoko i zrobiła się miekka jakaś... ehhh ale zamknięta. narazie nie testuje... czekam na @. twarda jestem, hehe
pozdrawiam
tuz przed @ a w zasadzie blisko czasu nadejscia jego jest szyjka bardzo miekka i otwarta i bardzo w gorze.. tak jak w okresie płodnym.. tylko podczas @ jest bardziej miekka.. a ja badam zazwyczaj jednym paluszkiem, bo czasem ciezko mi jest jednego włozyc a co dopiero dwa.. i badam na kucaka.. tak mi najlepiej, na początku kąpieli..
ja kobitki muszę na chwilę czmychnąć bo mój sąsiad coś ode mnie cierpi. dajcie znac co do tych ziólek:D może sobię kupię jakiegoś wspomagacza jakby co:-)
kilka postów wczesniej pisałam o tych ziolkach nawet dałam linka

Już jestem:-)pogoda do kitu:baffled:

Witam ja czekam na @ już mnie wszystko boli.Dostałam dziś tel do niby dobrej doktorki na Śląsku, wiec może się zmobilizuję.Pomalutku czas zacząć staranka:)Wydaje mi się że się chyba pozbierałam w końcu do kupy.
Jestem w trakcie ocieplania domku, i mam taki bałagan wszędzie że nie wiem kiedy to posprzątam, bo cały przyszły tydzień w pracy:(
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego week:)

trzymam kciuki za staranka aby były owocne:tak:

hej dziewczynki
jak się dzisiaj miewacie. ja wpadłam sobie na chwilę do pracy... heheh w odwiedziny. dziś byłam pewna że jednak @ przyjdzie od wczoraj bolał mnie brzuch, a dzisiaj zamiast @ biały śluz...... brzuch pobolewa nadal. szyjka zamiast się obniżać to nadal jest średnio wysoko i zrobiła się miekka jakaś... ehhh ale zamknięta. narazie nie testuje... czekam na @. twarda jestem, hehe
pozdrawiam

ja sie nie doczekam do środy:baffled:testuj szybciej:sorry2:

UpS zazalalam wypilam z tesciowka troszke wina i mi troche szaleje glowka,a przede mna jeszcze dwie imprezki dzisiaj;-):-)

hehe to sobie poszalałaś:-D

To odpoczywaj przed nimi:tak::-)

Patrysiu jak tam zakupki?:-) Kurna... długo Cię nie ma..zaczynam się martwic;-):-D

kochana jestem jestem ale fakt bolał mnie brzuch na zakupach:baffled:

Witam ja czekam na @ już mnie wszystko boli.Dostałam dziś tel do niby dobrej doktorki na Śląsku, wiec może się zmobilizuję.Pomalutku czas zacząć staranka:)Wydaje mi się że się chyba pozbierałam w końcu do kupy.
Jestem w trakcie ocieplania domku, i mam taki bałagan wszędzie że nie wiem kiedy to posprzątam, bo cały przyszły tydzień w pracy:(
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego week:)

Rozumiem cię doskonale Kaira bo ja mam remont łazienki i codziennie z mopem latam parę razy dziennie. Starajcie się starakcie bo tu wysyp fasoleczek.:-)

nie ma problemu
chyba nie doczekam do badania.na dodatek w poniedziałek i wtorek pracuje o 7 rano do 19, więc totalna masakra, nie zdążę nigdzie na bete skoczy a poza tym nie wiem czy w ogóle będę miała na to siłę. ehh więc musze poczeka do środy i dopiero test. no chyba że @ się jednak napatoczy....
słuchajcie macie może jakieś witaminki ziółka czy coś co pomaga zafasolkowac?

Tak jak pisała Nektarynka ja też pijam te ziółka ks. Sroki i w poniedziałek idę sprawdzić na USG czy była owulka ale wydaje mi się że tak bo brzuch mnie bolała jak na owulkę w środku cyklu.:-)

Witam, słychać tu coś ciekawego?
Ja biorę tabl - duphaston już 5 dzień. Najgorsze to opanować głód.
Właśnie próbuje coś smacznego upiec.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry