• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witam dziewuszki wieczorkiem. Byłabym wcześniej ale znów na wejściu do domu po pracy czekała na mnie ściera i wiadro z wodą do mycia łazienki. Już nie mogę się doczekać jak już będę ją miała zrobioną na Tip Top i będzie czyściutko.

Nektarynko ja właśnie w tym cyklu zaczęłam pić te właśnie ziółka bo mam brak owulki i czekam na USG w poniedziałek czy owulka była. Wydaje mi się że tak bo tak w połowie cyklu bolał mnie prawy jajnik czyli ten w którym był największy pęcherzyk na ostatnim USG. Napisz mi proszę czy długo już je pijesz? Tak bardzo bym chciała, żeby owulka przyszła sama bez ingerencji leków.

Nektarynko ja właśnie w tym cyklu zaczęłam pić te właśnie ziółka bo mam brak owulki i czekam na USG w poniedziałek czy owulka była. Wydaje mi się że tak bo tak w połowie cyklu bolał mnie prawy jajnik czyli ten w którym był największy pęcherzyk na ostatnim USG. Napisz mi proszę czy długo już je pijesz? Tak bardzo bym chciała, żeby owulka przyszła sama bez ingerencji leków.

piłam je w tamtym cyklu od 9dc do prawie ostatniego.. tzn chyb a jakos do 25dc i czylam ból owulacyjny 13 i 14dc.. 13 byl bardzo odczuwalny a 14 to tak raz czy dwa razy zakuło.. wiec wiedziałam.. ale nie moge potwierdzic to monitoringiem.. daj znac co u Ciebie wyszlo na tym monitoringu nawet na PW.. z miłą checia poczytam i zacisne kciuki za sukces..

piłam je w tamtym cyklu od 9dc do prawie ostatniego.. tzn chyb a jakos do 25dc i czylam ból owulacyjny 13 i 14dc.. 13 byl bardzo odczuwalny a 14 to tak raz czy dwa razy zakuło.. wiec wiedziałam.. ale nie moge potwierdzic to monitoringiem.. daj znac co u Ciebie wyszlo na tym monitoringu nawet na PW.. z miłą checia poczytam i zacisne kciuki za sukces..

Ja też tak jak wcześniej pisałam odczówałam bóle i już nie mogę się doczekać wizyty poniedziałkowej. Ja trzymam kciuki za nas żeby nam się udało zafasolkować w przyszłym miesiącu.

A tak poza tym witam z ranka. Zaraz zmykam do pracki. Odezwę się po południu. Miłego dnia Wszystkim:-)

Cześć Dziewczynki!
Nie uwierzycie! Coś mi mówiło, że jestem w ciąży... Zrobiłam wczoraj wieczorem test i dziś rano też i na obu są po 2 kreski!!!!:tak::tak::tak::-D:-D:-D
Pan dr na ostatniej kontroli po owulacji powiedział, że raczej nie mam szans na ciążę bo endometrium jest za cienkie. A tu taka niespodzianka! YESSSS!
Pozdrawiam Was!

Gratuluję! Wysyp trwa! Trzeba się wziąść w garść i dalej go kontynułować. :-D

witam was kobitki z rana u mnie bez zmian ciagle brak @,a piersi od rana bola jak cholera,a do tego znow mi glowa peka:-(i jeszcze ta pogoda

Oj biedaku Ty. Współczuję. Wiem co przeżywasz bo też tak miałam. Zbadaj hormony. Może z nimi coś nie teges.

OLU!!!! Nie powiem Ci Rybko co bierze mój M na poprawę żołnierzyków. Ale jak tylko sprawdzę jak to się nazywa to dam znać.

Miłego dnia! Ja niestety do pracy się szykuję. :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry