A po co masz iść? Może lepiej wstań:-)Ja rano mam iść do internistki,a tak mi sie nie chce.Pewnie i tak nie wstane :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A po co masz iść? Może lepiej wstań:-)Ja rano mam iść do internistki,a tak mi sie nie chce.Pewnie i tak nie wstane :-)
Ale ten świat mały. A skąd pochodzi Olu? Ja przytyłam przez kolacyjki i brak ruchu. Ale teraz zaczęłam gotować obiady z diety strukturalnej i na śnadanko jem ciemne pieczywo z warzywami. Staram się też kolacji unikać albo jeść bardzo małe np. jogurt. Wróciłam już do picia zielonej herbaty i czerwonej. A wody piję dużo od ślubu. Nie pracuje niestety ( od września szukam pracy i nic).
Mam kolegę, który pochodzi z Mysłowic, a teraz przeniósł się do Brzegu.Oboje jestesmy z Myslowic- on mieszkal pare bloków kolo mnie- do Brzegu go zeslali na szkolke mial isc pozniej gdzie indziej ale udalo i zostal cala sluzbe- to bylo 2001/2002 chyba
Mam kolegę, który pochodzi z Mysłowic, a teraz przeniósł się do Brzegu.
Hello kobitki;-)w koncu do mnie przyszla ta wstretna@ ale ciesze sie,ze jest,bo wiedzialam,ze i tak nie ma fasolki a tu tyle musialam czekac,a teraz mozemy zaczac staranka pelna para;-)i moze sie uda:-)

MAMA SÓWKA - trzymam kciuki za piekną pogodę w sobotę - ty na weselichu będziesz a ja będę szaleć na Panieńskim swoim
Ja dopinam ostatnie rzeczy przed slubem i ledwo zyję - jestem zakręcona jak słoik - w ogole nie moge się na niczym skupić... ale jeszcze tylk 1,5 tygodnia.
Co do Dzidziusia... to czekam na noc poślubą))) To będzie najlepszy czas... A może się uda
![]()

:-) dzięki za ciepłe słowa.
najważniejsze, żebyś teraz odpoczywała
Cześć dziewczynki.Ja już w sumie od 4 nie śpie,ciężkie mam noce ostatnio.Zapowiada sie ładna pogoda dzisiaj:-) Miłego dnia :-)

straszna mgła była jak popatrzyłam za okno, ale na szczęście jak już jechałam do pracy to była mniejsza
dziś po pracy przyjeżdża do mnie fryzjerka i zobaczymy co mi wyjdzie na tych włosach