• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej Dziewczynki,

Ja jak narazie po pracy, teraz na 15 idę. Dziś się dowiedziałam że fasola nie lubi jeździć windą. Miałam zajęcia na 39 piętrze - w nocy nie mogłam przez to spać bo sie bałam jak to będzie. No i obawy się potwierdziły. Winda strasznie szybka więc żołądek mi do gardła podszedł. No i potem siedzenie w przestworzach. Brrrr...

Ale przygoda:-D

Ja miałam podobną:tak: Wracałam z bratem ze sklepu i chciałam mu coś wytłumaczyc, staliśmy na pasach akurat pod drzewem. Wyciągnęłam rękę i powiedziałam, że prędzej mi tu kaktus wyrośnie niż coś tam - już nie pamiętam i wtym momencie ciepła sraka mi wylądowała na dłoni:-p:-D
:-D:-D:-D
Cześć dziewczynki.Ja już w sumie od 4 nie śpie,ciężkie mam noce ostatnio.Zapowiada sie ładna pogoda dzisiaj:-) Miłego dnia :-)
Oj, oj, to nie dobrze. Może spróbuj się zdrzemnąć.

Czesc Kobitki :happy2: dopisuje sie na liste ;-) jestem wrzesniowa mamusia 2008, moja Zuza wlasnie bawi sie na kanapie i wola "mamamamamama" - niesamowite!!! Zdecydowalismy sie juz na druga dzidzie :-D:-D mam pytanie do mam, ktorym udalo sie po raz drugi zajsc w ciaze - po jakim czasie sie udalo? :happy2:
powodzenia wszystkim staraczkom :-) i milego dzionka!

Witamy :-)

DZIS WIZYTA O 21.00....TRZYMAC KCIUKI :biggrin2: za sprawy szyjkowo-szkurczowo-lozyskowe...

hmmm wysypalo mi cale nogi w malych czerwonych plamkach najwiecej na stopie od zew strony lydkach i udach...piecze i swedzi...cholera co to jest

Buziule dla Was i milego dnia ide po kawke :biggrin2:
O 21?? Będę trzymać kciuki. Kroptusiu - Ty to masz pecha, teraz jakieś kropki. Jak to się mówi: Jak nie urok to sraczka.

reklama
Z Brzegu. Studiuje we Wro ( w sumie to już kończę)
ja jestem z Prudnika.. takze z opolszczyzny.. :)

Krotpusiu
kciuki.jpg

kciuki.jpg

Oj Kroptusiu kochana! Życzę Ci z całego serducha żeby synuś po urodzeniu był bezproblemowym bobaskiem. Wystarczająco dużo się namęczysz w ciąży. Współczuję! Trzymam oczywiście kciuki za wizytę!

Odpoczywaj Madziu! Nierób dzisiaj zupełnie nic i zobaczysz czy to coś da. Miłego dnia!;-)
Dzisiaj nic nie robie,żadnego prania,sprzątania.Mam fatalny dzień,aż mnie głowa boli,ale może po południu przynajmniej sie prześpie

ja jestem z Prudnika.. takze z opolszczyzny.. :)

Krotpusiu
kciuki.jpg

kciuki.jpg

oj kochana jestes :)) slodki zwierzak :-) rozczula mnie wszysko ostatnio

O 21?? Będę trzymać kciuki. Kroptusiu - Ty to masz pecha, teraz jakieś kropki. Jak to się mówi: Jak nie urok to sraczka.

niom...bo chce z M a on i tak pracuje do 22 i o 23 w domu ale sie urwie :-) ... a i moze chlodniej bedzie u mnie 26 tydz na liczniku zaczynam sie zdeka toczyc okropnie znosze ta pogode modle sie o deszcz :-) dostaje zadyszki, siodmych potow i sie odbijam od sciany do sciany wiec....Co do plamek nie mam zielonego pojecia wygladam jakby ktos mnei pomalowal czerownym flamastrem naczy nogi

Oj Kroptusiu kochana! Życzę Ci z całego serducha żeby synuś po urodzeniu był bezproblemowym bobaskiem. Wystarczająco dużo się namęczysz w ciąży. Współczuję! Trzymam oczywiście kciuki za wizytę!

Dzieki serduszko oby byl zdrowy...hihih corcie mam zywe srebro nawet ja chora siedzi mi centralnie na glowie hyhy i chodzi po scianach moze Kacperek bedzie spokojniejszy :-) ale i tak czy tak bede kochac tak samo, oby porod jakos poszedl, strasznie sie boje po swoich przejsciach

!;-)

Wiem co przeżywasz. Ja również szukam pracy i to od września. Tyle, że ja mam 21 lat. Nie wiem czy odstrasza ich to, że jestem mężatką. Ale często się zdarza, że wybierają kobietę, która ma już dziecko. Zaczęłam składać papiery już wszędzie na stację benzynową, do sklepu i zero odzewu. Może to dlatego, że pracowałam prawie 2 lata w Starostwie ( rok staż, pół roku umowa o pracę w ramach prac interwencyjnych i 2 miesiące umowy na zastępstwo). Miałam nadzieję, że mnie tam już zostawią a wyszło inaczej. Też mam dość bezrobocia,bo chciałabym móc starać się o dziecko, ale bez pracy to kiszka.:wściekła/y:

Urzędu lubią wykorzystać a zatrudnić trudniej. Wszystkie osoby co już mają tam stałą posadę to starają się utrzymać.
Ja już czwarty miesiąc na etacie żona+kura domowa.

ja tez bym zrobila tesciorka:)
Boję się co wyjdzie. Może już poczekam. Nie mam objawów jak na @, ale przedwczoraj w nocy tak dziwnie mnie kuło pod brzuchem, ale tylko chwilę. Jak nie dostanę do soboty to zrobię test.
Jest to trochę dziwne, bo jak robiłam miesięczną przerwę od anty to @ miałam na czas, a teraz się już piąty dzień spóźnia.

reklama
Boję się co wyjdzie. Może już poczekam. Nie mam objawów jak na @, ale przedwczoraj w nocy tak dziwnie mnie kuło pod brzuchem, ale tylko chwilę. Jak nie dostanę do soboty to zrobię test.
Jest to trochę dziwne, bo jak robiłam miesięczną przerwę od anty to @ miałam na czas, a teraz się już piąty dzień spóźnia.

O matko!! 5-ty dzień.. ja juz bym dawno zrobiła testa:-p:tak::-) Na co czekasz kobieto??:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry