maggie_f
Fanka BB :)
Hej Dziewczynki,
Ja jak narazie po pracy, teraz na 15 idę. Dziś się dowiedziałam że fasola nie lubi jeździć windą. Miałam zajęcia na 39 piętrze - w nocy nie mogłam przez to spać bo sie bałam jak to będzie. No i obawy się potwierdziły. Winda strasznie szybka więc żołądek mi do gardła podszedł. No i potem siedzenie w przestworzach. Brrrr...

Witamy :-)
Ja jak narazie po pracy, teraz na 15 idę. Dziś się dowiedziałam że fasola nie lubi jeździć windą. Miałam zajęcia na 39 piętrze - w nocy nie mogłam przez to spać bo sie bałam jak to będzie. No i obawy się potwierdziły. Winda strasznie szybka więc żołądek mi do gardła podszedł. No i potem siedzenie w przestworzach. Brrrr...
Ale przygoda
Ja miałam podobnąWracałam z bratem ze sklepu i chciałam mu coś wytłumaczyc, staliśmy na pasach akurat pod drzewem. Wyciągnęłam rękę i powiedziałam, że prędzej mi tu kaktus wyrośnie niż coś tam - już nie pamiętam i wtym momencie ciepła sraka mi wylądowała na dłoni

Oj, oj, to nie dobrze. Może spróbuj się zdrzemnąć.Cześć dziewczynki.Ja już w sumie od 4 nie śpie,ciężkie mam noce ostatnio.Zapowiada sie ładna pogoda dzisiaj:-) Miłego dnia :-)
Czesc Kobitkidopisuje sie na liste ;-) jestem wrzesniowa mamusia 2008, moja Zuza wlasnie bawi sie na kanapie i wola "mamamamamama" - niesamowite!!! Zdecydowalismy sie juz na druga dzidzie
mam pytanie do mam, ktorym udalo sie po raz drugi zajsc w ciaze - po jakim czasie sie udalo?
![]()
powodzenia wszystkim staraczkom :-) i milego dzionka!
Witamy :-)
O 21?? Będę trzymać kciuki. Kroptusiu - Ty to masz pecha, teraz jakieś kropki. Jak to się mówi: Jak nie urok to sraczka.DZIS WIZYTA O 21.00....TRZYMAC KCIUKIza sprawy szyjkowo-szkurczowo-lozyskowe...
hmmm wysypalo mi cale nogi w malych czerwonych plamkach najwiecej na stopie od zew strony lydkach i udach...piecze i swedzi...cholera co to jest
Buziule dla Was i milego dnia ide po kawke![]()
Wracałam z bratem ze sklepu i chciałam mu coś wytłumaczyc, staliśmy na pasach akurat pod drzewem. Wyciągnęłam rękę i powiedziałam, że prędzej mi tu kaktus wyrośnie niż coś tam - już nie pamiętam i wtym momencie ciepła sraka mi wylądowała na dłoni
dopisuje sie na liste ;-) jestem wrzesniowa mamusia 2008, moja Zuza wlasnie bawi sie na kanapie i wola "mamamamamama" - niesamowite!!! Zdecydowalismy sie juz na druga dzidzie
za sprawy szyjkowo-szkurczowo-lozyskowe...