• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dziękuję kochana i mam nadzieję, że tak właśnie będzie:-D trzymam kciuki za Ciebie, aby się udało:-D

No to powodzenia jutro:-)
7c23a47ccc63566e4cb82e60a8110f1a_7156.jpg

Rozluźnij się wieczorem i weź sobie coś dobrego delikatnego na sen, może melisa, bo dzisiaj możesz nie zasnąć, wiem coś o tym:-D

reklama
No to powodzenia jutro:-)
7c23a47ccc63566e4cb82e60a8110f1a_7156.jpg

Rozluźnij się wieczorem i weź sobie coś dobrego delikatnego na sen, może melisa, bo dzisiaj możesz nie zasnąć, wiem coś o tym:-D

Kochana dziękuję:-) powiem Ci, że narazie moja świadkowa bardziej się denerwuje niż ja, bo spać w nocy nie może, a ja spię jak dziecko:-p ja myślę, że dziś też nie będzie problemu, bo na 20 jeszcze jedziemy na salę, więc pewnie po 22 będę w domku, a ja o tej godzinie to już śpię zawsze:-D choć dziś śpię bez Narzeczonka i to może być największy problem w zaśnięciu:-p

Hejka- doczytalam co naskrobalyscie.

U mnie juz po pakowaniu i jutro do Polski, siedze wlasnie z farba na glowie a mialam jutro robic, ale pewnie nie bedzie mi sie chcialo. Nie wiem czy bede miec czas zajrzec w Polsce, ale odezwe sie po powrocie.
3mam kciuki za nowe fasolki a za mamy za dobre samopoczucie. Buziolki
Miłego pobytu :-)

Witam ponownie!
Byłam za tą pracą. Od razu miałam rozmowę ale koleś mnie wkurzył. Zaczął zadawać pytania, a czemu wybrałam taki ogólniak ( jego synowie wybrali inny i on wie dlaczego {że niby wyszły poziom}), a dlaczego wybrałam w ogólniku profil biologiczno - chemiczny, a co miałam z matematyki z ogólniaka ( już nie pamiętam skończyłam go 3 lata temu), czy miałam na uczelni przedmiot ekonometria i co z niego miałam ( powiedziałam szczerze, że 3), że szukają osoby która szybko się uczy i myśli, więc to będzie osoba z przedmiotów ścisłych, a ekonomia to już nie to samo. Ja się go zapytałam po czym on ocenia, że osoba bo ekonomii nie uczy się szybko, a on że nie ocenia. Praca na cały etat za 1350zł brutto i bardzo odpowiedzialna. Nie wiem co o tym myśleć trochę mnie koleś wkurzył, ale były przede mną dwie osoby i powiedział,że mają z czego wybierać.

Byłam u gina ( nie byłam zarejestrowana) myślałam że mnie przyjmie, akurat nikt nie czekał więc wchodzę i się pytam czy lekarz mnie przyjmie ( okazało się, że lekarka siedziała z boku i jadła - powiedziałam smacznego) i chciałam powiedzieć jaki powód to lekarka się na mnie rzuciła, że ona ma prawo do 15 minutowej przerwy, że ludzie są zarejestrowani ( nie dała mi skończyć) i położna kazała mi poczekać. Za kilka minut wyszła po mnie i lekarka się mnie pyta co się stało to mówię, że już tydzień nie mam @ i że robiłam test, który wyszedł negatywnie i chciałabym poznać przyczyne. A ona mi na to, że ona myślała, że ja krwawie i ona nie zrobi mi usg, bo i tak nic nie zobaczy, a test mogę zrobić jeszcze 3 razy i mam przyjść za dwa tygodnie. Aha i powiedziała jeszcze, że niektóre to mają @ co 40 dni. Jestem zarejestrowana na 5.06. I jak wychodziłam to położna do mnie : "nie załapała się Pani na usg". Po prostu masakra. Dalej nie wiem na czym stoję.

witam- a ja dzis oszaleje tak mnie krzyz boli i coraz brzuch jak na@-takie napiecie..klucie gl. z lewej strony...Szalu dostaje:angry: - dzis moj 22 dc...od 19 dc czyli pelny 3 dzien takie napiecie..jakby juz byla@- mega mokrooo..jakby ze mnie cieklo..bialy sluz..coraz sprawdzam, czy wredna @ nie przyszla..ale to jeszcze 4 dni...ale ja sfiksuje jak takie dni przede mna jeszcze.......:confused:

witam- a ja dzis oszaleje tak mnie krzyz boli i coraz brzuch jak na@-takie napiecie..klucie gl. z lewej strony...Szalu dostaje:angry: - dzis moj 22 dc...od 19 dc czyli pelny 3 dzien takie napiecie..jakby juz byla@- mega mokrooo..jakby ze mnie cieklo..bialy sluz..coraz sprawdzam, czy wredna @ nie przyszla..ale to jeszcze 4 dni...ale ja sfiksuje jak takie dni przede mna jeszcze.......:confused:

Kochana trzymam kciuki:tak::-D
Dasz radę.. ja mam 7 dni ale żadnych objawów:-(więc przeczuwam @-szostwo;-):-( Może od jutra pomierzę tempkę bo następny tydzien mam wolny, więc będe mogła na spokojnie bez pośpiechu mierzyc.Jak będzie 36 i coś to już będe wiedziała, że małpa idzie:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry