Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bo w poprzednim cyklu caly czas mialam powyzej 37...i przed w dni dostania @ nawet dochodzilo do 37,7...a potem przyszla...wiec odpuscilam
nie mierze(sie

kolezanka powiedziala mi, ze mam dziwne cycki i zaczela mnie w nie szcypac i krecic moje brodawki
a to tak bolalo...rano obudzilam sie krzyz..jajniki mnie nie bolaly...tylko brodawki..sutki..i kluje w lewym jajniku...Mam nadzieje, ze wczoraj nie narobilam sobie klopotow....i wszystko jest OK...Gin dal mi nadzieje...a ja zamiast sie oszczedzac...denerwuje sie..dzwigam...od dzis pas...zla jestem na siebie..ale moze -jak myslicie...to jeszcze nic straconego..?..

Ale Spałam Całą Noc
Kochane Życzę Miłego Dzionka i Pewnie Jutro Się Odezwę, Bo Uzależniłam Się Od BB
Dziękuję bardzo!asmi21 przykro mi że nie wyszło tak jak chciałaś, tulę mocno i nie trać wiary bo możesz zajść w ciąże w najmniej oczekiwanym momencietulę..
pozdrawiam wszystkie dziewczyny
Chyba powtórzę test.Dziękuję Ci bardzo
Kochane Dziś Ten Dzień:-) Jestem Bardzo Szczęśliwa Choć Już Od 5:46 Nie ŚpięAle Spałam Całą Noc
Kochane Życzę Miłego Dzionka i Pewnie Jutro Się Odezwę, Bo Uzależniłam Się Od BB
![]()
Dziękuję Ci bardzo
Kochane Dziś Ten Dzień:-) Jestem Bardzo Szczęśliwa Choć Już Od 5:46 Nie ŚpięAle Spałam Całą Noc
![]()