A gdzie będziesz pracować? Uwierz w to!Wiecie co jeszcze jakoś nadal do mnie nie dochodzi, że za 10 dni idę do pracy.
Tylko przeraża mnie ta cała masa badań i sanepid![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A gdzie będziesz pracować? Uwierz w to!Wiecie co jeszcze jakoś nadal do mnie nie dochodzi, że za 10 dni idę do pracy.
Tylko przeraża mnie ta cała masa badań i sanepid![]()
A gdzie będziesz pracować? Uwierz w to!
U mnie tak samo. Może uda mi się na produkcji, ale zobaczę. Chciałabym, bo mam już dość siedzenia bez pracy.Market kochana.
Taka sobie praca ale jak na lubuskie dobrze płacą bo delikatnie ponad najniższą krajową. A u nas o prace dla kobiety to ciężko.
Tu masz rację. Ale poczekam jednak do wizyty u lekarza.pisze ci jak jest abys sie nie napalala bo potem placz i zgrzytanie zebow tylko pozostaje.. lepiej sie milo rozczarowac nizeli niemilo..

Kawka mu stygnie. ja zaraz się myję i będe czekac na 10.. mam wtedy autobus do miejscowości obok gdzie na 11 mam rozmowe kwalifikacyjna w sprawie pracy. Ale mi się nie chce tam jechac, masakra.
Dzień dobry !!:-)
U nas pogoda taka średnia, niby cieplo ale jakoś jeszcze słonce nie za bardzo chce się pokazac..
Już nie bede tu pisac o mojej tempce bo jak napisze na każdym wątku to ktos może się przyczepic, że wszedzie to samo pisze
Albo napisze: 36,75 więc żadna rewela
Mężuś już na balkonie na papieroskuKawka mu stygnie. ja zaraz się myję i będe czekac na 10.. mam wtedy autobus do miejscowości obok gdzie na 11 mam rozmowe kwalifikacyjna w sprawie pracy. Ale mi się nie chce tam jechac, masakra.