Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja ci niestety nie pomoge,nie mam o tym pojęciaDziewczynki jestem noga w odczytywaniu wykresów tampki i badaniu szyjki więc mam pytanie jak wygląda szyjka w czsie ciązy a jak przed okresem bo ja mam teraz uniesioną i średnio miękką otwartą?
Nigdy nie badałamSerdecznie Ci gratuluję! Ja cały czas szukam.MAM PRACĘ!!!!!!!
Zaczynam po badaniach tzn tak koło 6 czerwca.
Dziewczynki jestem noga w odczytywaniu wykresów tampki i badaniu szyjki więc mam pytanie jak wygląda szyjka w czsie ciązy a jak przed okresem bo ja mam teraz uniesioną i średnio miękką otwartą?
pytałam o to kiedyś...dziewczyny powiedziały mi ( te obeznane ) że na początku ciąży i tuż przed okresem szyjka wygląda mniej więcej tak samo..ale kurcze nie pamietam jak dokladnie...Nektarynka powinna wiedziec...Nasza specjalistka!:-)
Co tu tak pusto? Może rzucę temat pyszności do jedzenia. Ja dziś robiłam na obiadek wieprzowinkę w marchewce. Polecam! Pyszna i szybko się ją robi. Jeśli któraś jest zainteresowana przepisem to piszcie. A ja zmykam na chwilkę się wykąpusiać i zaraz wracam.