Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

! 

Gratki.
Hej Girls,
:-):-):-)
gosia- Gratuluje fasoleczki
przyszła_mamusia - Gratulacje z Okazji pracy - super - jeszcze tylko obrona ale skoro praca taka świetna to pójdzie jak po maśle
Black Opal - witaj Kierownico wśród nasGratki.
patrysia - super że maluszek tak się ładnie ogarnał
A ja dziś byłam a właściwie byliśmy na usg. Wszystko ok, przezierność 1.5, wszystko na swoim miejscu. :-) Ale miałam niezły ubaw bo tatuś był obecny i tak się wpatrywał w ten monitor i wzdychał i och i ach. :-):-):-) Dzidzia ma już 49 mm i wyszło że to już 11 tygodni i 5 dni :-) - czyli jest tydzień starsza. No i prawie padłam bo lekarz super, wszystko tłumaczył, pokazywał - rewelka - aż w pewnym momencie po rozmowie o płci (trochę za wcześnie ale...) patrzy na fasole a ta nogi rozłożyła i lekarz: takiej wielkiej łechtaczki to ja jeszcze nie widziałem - to siusiak - więc chłopak na 80%. Kurcze, ale niezłe przeżycie. Na początku mały spał i miał rączki złożone jakby się modlił, a potem zaczeliśmy go budzić i jak zaczął fikać to mi szczęka opadła. Wkleje wieczorkiem albo jutro fotki bo troche padnięta jestem - za dużo emocji. :-)
HELLO:-)
Kochane jestem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka szczęśliwagin powiedział że bardzo ładnie się unormowało że zapisał ostatnie dwa opakowania dupka i mam go brac teraz 2 razy po 1 tabletce
widziałam serduszko pięknie biło iiii hehe tam na zdjęciu po prawej stronie(troche niewyraźne
)ruszało się maleństwo jak kijanka
i wiecie co aż mi głupio ale łezki mi poleciało jak widziałam to aż gin tak tez się uśmiechnął i powiedział że jest z czego się cieszyć bo zdrowo bije serduszko:-):-):-)ach teraz jestem spokojna
hehe ale serduszkowanie jeszcze trzeba odłożyć
a to zdjątko mojego maleństwa 8 tydzień
![]()
Hej Girls,
:-):-):-)
A ja dziś byłam a właściwie byliśmy na usg. Wszystko ok, przezierność 1.5, wszystko na swoim miejscu. :-) Ale miałam niezły ubaw bo tatuś był obecny i tak się wpatrywał w ten monitor i wzdychał i och i ach. :-):-):-) Dzidzia ma już 49 mm i wyszło że to już 11 tygodni i 5 dni :-) - czyli jest tydzień starsza. No i prawie padłam bo lekarz super, wszystko tłumaczył, pokazywał - rewelka - aż w pewnym momencie po rozmowie o płci (trochę za wcześnie ale...) patrzy na fasole a ta nogi rozłożyła i lekarz: takiej wielkiej łechtaczki to ja jeszcze nie widziałem - to siusiak - więc chłopak na 80%. Kurcze, ale niezłe przeżycie. Na początku mały spał i miał rączki złożone jakby się modlił, a potem zaczeliśmy go budzić i jak zaczął fikać to mi szczęka opadła. Wkleje wieczorkiem albo jutro fotki bo troche padnięta jestem - za dużo emocji. :-)
. P.s. co to ta przezierność??No to ciekawe czy płeć się potwierdzi. P.s. co to ta przezierność??
Coś czuję że się potwierdzi. Kroptusia dobrze napisała - ta przezierność karkowa pomaga wykluczyć wady u dziecka - zespół downa, toureta itp. (niestety nie na 100%, chyba 90%) - jeżeli wyjdzie za duża to robi się poprostu dodatkowe badania. Tylko nie wiem czy norma jest do 2.5 czy 3.5. Wiele zależy od tc. A robi się ją między 11 a 13 wygodniem z tego co mi lekarka powidziała. No i sprawdza się też właśnie czy jest kość nosowa.No to ciekawe czy płeć się potwierdzi. P.s. co to ta przezierność??
No to super wieści - mam nadzieję że przytulanki będą owocne. :-)Maggie super wiesci.. gratulacje..
Wróciłam od gina.. pęchęrzyk pękł.. zapytałam o endomertrium bo powiedzialam ze cos tam czytałam ale nie wiem dokladnie co i jak.. powiedzial ze endo dobre... prawidłowe.. pokazał ciałko żółte.. rzekłabym, że to jakaś plama na monitorze no ale niech mu bedzie.. jak mówi to pewnie tak jest.. podejrzewa ze owu byla w niedziele, kiedy tempka zakłócona.. a ja ze w poniedzialek.. no ale nie bede go utwierdzac ze sie myli.. zreszta sama nie wiem kiedy.. ale obstawiam ze w poniedzialek do dzis skok..

Witajcie dziewczynki - kiedys do Was pisalam a potem utknelam na "watpliwosciach..." ale nie zapomnialam o was i vzasem podczytywalam... co pomniektore pewnie przeczytaly wczoraj ze po zrobieniu testu wyszly piekne II

:-):-) Uwielbiamy je z M
Teraz M robi pizze na M jak miłosc
a potem jeszcze pycha kolacja i lody na deser, mniami