• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witam wszystkie staraczki w 2009 r. :zawstydzona/y:
od jakiegos czas zagladam na wasze forum, ale nie miałam odwagi przywitać sie z wami.:rofl2:
gratuluje wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciuki:tak:

Kroptusiu dziekuje za dobre słowo.. ale niestety juz nie ma nadzieji.. dzis takze tempka na mniej wiecej tym samym poziomie.. wczoraj 36,46 dzis 36,44.. to juz nie ma o czym mówić..

Ide dzis na tą rozmowe zobaczymy co wyjdzie.. narazie dziewczynki

Zauwazylam Slonce ze masz takie same wykresiki jak ja mialam typowa gorka, wzrost tak do 6-7 dpo a jesli nie doszlo do zaplodnienia delikatny opad a przed @ spadek definitywny .. u mnie tez tak to wygladalo 32 cykle, 33 cyklu tempka po 9 dpo delikatnie zaczela rosnac i juz czulam ze cos nie tak i tak sie utrzymala...Ty masz takie swoje 2 wykresiki ja mialam 32...Wiem ze Ci ciezko ale w koncu sie uda, wiesz ile razy ja uciekalam z forum na pare mc i wracalam znow bez zrezultatu...eh...czesto jak jest zaplodnienie wykres jest trojstopniowy, po owu rosnie, potem zagniezdzenie i dalej wzrasta bo sie wydziela wiecej progesteronu...Trzymam kciuki za kolejny cykl...a moze jest zaplodnienie a wina lezy po 2 stronie czyli niski progesteron czy problem z zagniezdzeniem??

NEKTARYNKA jeśli naprawde tak czujesz to odpocznij może bedzie inne myslenie mniejsze sie nakrecanie a za tym szybsze zafasolkowanie:tak:

Nektarynka - TULĘ!!!

Kochana przykro mi, bo myślałam, że to fasolka..ale powiem Ci, że dobrze znasz swoje ciało, bo dobrze wiedziałaś, żę to jeszcze nie teraz...
dziekuje kochane za wsparcie.. chodzi mi glownie o to ze kiedys wczodzilam na forum z radoscią.. a teraz jakos przepełnia mnie smutek.. może za tydzień będzie lepiej.. zobaczymy

Zauwazylam Slonce ze masz takie same wykresiki jak ja mialam typowa gorka, wzrost tak do 6-7 dpo a jesli nie doszlo do zaplodnienia delikatny opad a przed @ spadek definitywny .. u mnie tez tak to wygladalo 32 cykle, 33 cyklu tempka po 9 dpo delikatnie zaczela rosnac i juz czulam ze cos nie tak i tak sie utrzymala...Ty masz takie swoje 2 wykresiki ja mialam 32...Wiem ze Ci ciezko ale w koncu sie uda, wiesz ile razy ja uciekalam z forum na pare mc i wracalam znow bez zrezultatu...eh...czesto jak jest zaplodnienie wykres jest trojstopniowy, po owu rosnie, potem zagniezdzenie i dalej wzrasta bo sie wydziela wiecej progesteronu...Trzymam kciuki za kolejny cykl...a moze jest zaplodnienie a wina lezy po 2 stronie czyli niski progesteron czy problem z zagniezdzeniem??
wiesz kochana to nie 2 cykle tylko juz mineło ponad rok.. około 12 cykli tak mysle.. straciłam rachube.. w tamtym roku w maju ostawilam tabletki pod koniec maja przeszla @ i potem to juz bez niczego.. wykresiki dopiero w lutym zaczelam robic i mam je na komuterze.. z tempką to są 4 pelne cykle teraz piąty.. a wczesniej było tak mniej wiecej srodek i tyle.. zadne wyliczanki ze to juz czy cos, potem zaczelam patrzec uczyc sie, mierzyc.. tempke bede mierzyc i zapisywac.. ciezko mi jest odejsc stąd i nie zagladac.. progesteron badalam i nie jest niski..byl około 19 z groszami na 20 norme ale w 11dpo.. a powinno sie mierzyc go w 7dpo.. mysle ze sie zablokowalam i tyle..

postaram sie sledzic Wasze losy..

reklama
Komendzie Miejskiej Policji we Wrocławiu. Zaczynam się już stresować. Dziękuję za kciuki! Jutro dam znać co i jak.

Agniesiu trzymam kciuki!:-)
Dziękuję:-)

pamietaj aby jutro takze sie przytulac bo owu od 24h-do 48h moze byc.. jutro koniecznie tez testa zrob

nie nadzieji juz nie ma na ten cykl

pewnie kiedys sie uda..

dziekuje kochana przyda sie bardzo..
Kochana przytulam się, przytulam..:tak::-)
Nie załamuj się Kochana uda się w następnym cyklu.. trzymam kciuki:tak:

Dziewczynki mam wynik Bety.

222,5

Kurcze... będę mamą.:szok:

Mama Sówka - Trzymam kciuki!!!!!!

FLUIDKI DLA WAS KOCHANE:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gratulacje!!!!!!!!:tak::-D:-D

Gratuluję!!!:tak::tak::-D:-D

dzialaj kochana dzialaj :-p
Działam, działam..:tak::-D
Tylko dziś coś mnie brzusio pobolewa i obawiam się, że to już na @.. bo zawsze mnie tak z tydzień przed boli lub więcej..

A tak dla wiadomości przyszła dzis..
Przytulam Kochana..

Witam wszystkie staraczki w 2009 r. :zawstydzona/y:
od jakiegos czas zagladam na wasze forum, ale nie miałam odwagi przywitać sie z wami.:rofl2:
gratuluje wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciuki:tak:
Witaj wśród nas:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry