reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witajcie,

No polowa juz :-) 5 miesiac zaczynamy, kiedy to zlecialo :-D
bunny, wizyty mam co 4 tygodnie wiec polowkowe pewnie ok 22 tygodnia, chyba ze ginka bedzie chciala wczesniej, jak juz raz sie zdarzylo :-) Czytalam, ze 18 tydzien jest najlepszy na badanie serduszka, wiec licze jutro na dluzsze USG.
A ruchy wczoraj czulam dokladnie i wyraznie :-) a dzis cisza.
Powodzenia jutro :-)

maron gratuluje ruchów!!!! super!!!i &&& za wizyte:tak:

Kobitki dziś ciepłe mysli dla Bunny!!!! będzie dobrze , wierzę w to:tak:
Gosiulek a robiłaś jakieś badania na te bóle głowy?

Viola to spora będzie róznica wieku , ale nie dziwie sie, ze chcecie miec wspołny skarb;-)POWODZENIA

polecam Wam film Życie przed życiem - Film Online - VoD w Onet.pl

Martolinka robiłam.Ale nic konkretnego.Miałam jakieś niedokrwienia.Póxniej nie miałam.W gruncie rzeczy to moigrena tylko nic mi nie pomaga.No i mam jakiegoś kostniaka ale on jest w zatoce szczękowej więc nie powinien wywoływać takich bóli.

A za Bunny oczywiście trzymam kciuki.Oby było dobrze.

Hej kochane

ja znowu dziś rano zauważyłam lekkie brazowe plamienie...taki sluz z domieszka kawowego....oszaleje, chce mi sie plakac.....nie moge sie zwolnic z pracy bo jestem dzisiaj sama...i nie ma mnie kto zastąpic...musze choć do 14.00 odsiedzieć, ale umieram z niepokoju, że cos sie znowu złego dzieje....dlaczego mnie to spotyka....biorę leki, dbam o siebie...a tu i tak niepodzianki....
do gina ide dopiero w czwartek...wcześniej nie pójde bo go nie ma a nie chce żeby inny mi tam grzebał i wymyślał swoje historie, ufam mojemu....
może to się jeszcze tam oczyszcza, bo macica sie rozciąga...a może to ten maleńki krwiaczek, o którym ginek mówił...że moge jeszcze plamić bo może się odkleic, a jest daleko od dzidzi więc jej nie grozi...znowu latam co chwilę do kibelka...ratunku!

Bunny -Ty wiesz!!!!!!

Bunny - jestem z Tobą kochana

Karolcia - napewno Gin miał rację, i z dzidzią wszystko dobrze:-)

martolinka
słyszałam o tym filmie, ale nie umiałam go znaleść. Dziekuje ci bardzo, wieczorkiem bede miała co ogladac

maron - juz czujesz ruchy gratulacje, a ja ciągle nic:(

Ostatnia edycja:
karolcia - brązowe to jeszcze nic nie znaczy, gorzej jakby było żywo czerwone. A Ty już miałaś usg? Swoją drogą myślę, że po swoich przejściach powinnaś od razu na zwolnienie iść, tak dla własnej pewności, mniej stresów i odpocząć można. W każdym razie trzymam kciuki i wierzę, że to nic nie znaczy i będzie dobrze.

jestem

bunny glowa do gory!!! Moze Patryk w ten sposob manifestowal niechec do Lady Gaga:-D

karolcia jak sie mocno denerwujesz to po pracy na ip powinnas jechac, gdybaniem nic nie zrobisz a czekajac na lekarza tylko siebie pograzasz. Dla otuchy napisze Ci, ze na tym etapie co Ty mialam tez plamienia, bylam bez lekow, latalam samolotem, duzo chodzilam a dziecko jest na swiecie;-)

maron
kopniakuje, fajniusio, to, ze nie czujesz, nie znaczy, ze nie kopie, moze ataki kieruje do srodka brzucha a nie na zewnatrz

a, ze karmienie rozpoczyna sie w glowie a nie cycu to chyba w glowie dziecka i to powie chyba kazda wielorodka, bynajmniej ja od kazdej wielorodki slyszalam, ze od dziecka zalezy czy od poczatku doslownie rzuca sie na cyca czy ma go gleboko gdzies, sloneczka

do misterna wiez to tez wytwor umyslu, ale tym razem mamy

moje dziecko klei sie do mnie bez ssania piersi, babole, wiec prosze nie pisac, ze cos sie traci, bo wlasnie przez takie pisanie i dreczenie, ze trzeba karmic doprowadza niektore do stanu, ze mysla, ze sa gorsze i nieporadne

a mleko... no jak chcialam oddac moje nadmiary co w zamrazarce mialam jak sie dowiedzialam, ze w szpitalu przyjmuja, to powiedzieli mi, ze z cyca starszego niz 6 miesiecy nie wezma, bo wartosc takiego mleka jest juz znikoma

udalo mi sie wczoraj wyjsc z pirania na spacer, wzielam nawet udzial w wyborach:-D i stwierdzilam, ze musze robic wiecej na drutach, bo usprawnia mi to reke:-p
Maz mi zrobil swinstwo przed sama rocznica, znaczy chcial dobrze a wyszlo zle. Kupil bilet na koncert mojego naj zespolu na ktory czekalam od ee 1996 roku i w koncu bym sie doczekala nawet kameralnego, bo na gruncie rodzinnym, ale za to ja to nie moge isc, bo niech ktos bratersko rzuci sie mi na ramie albo klepnie mnie w nie:crazy: kurcze, wsciekla jestem, no, ale skoro kupil to sam pojdzie, chociaz relacje mi zda:blink:

reklama
Witajcie:-D

Bunny trzymam kciuki:tak:

Karolcia będzie dobrze:-)

My już po próbie generalnej apelu, na 10:30 do Kościoła, a potem uroczysty apel no i impreza:tak: zamieszanie spore, ale takie pozytywne:-D szkoda tylko, że wszystkich nie będzie:eek:

Buziaczki:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry